Lasje v barvi brusnice so najbolj ‘sočen’ trend barvanja za prihajajočo praznično sezono
Utrip mesta · moda · ženska moda

Rdeča barva las je zelo drzna izbira, ki se pač ne poda vsakemu obrazu in podobi. Najbolj pogumne ženske se kar odločijo za takšen videz, mnoge pa oklevajo. Morda je ravno zdaj čas, da si omislite novo barvo las in se opogumite ter poskusite vstopiti v praznično sezono s sočno brusnico na laseh.

Na Instagramu lahko v feedu že vidite #cranberryhair, ki nakazuje, da je trend za letošnji zimski čas temno rdeča, ki je mešanica fuksije, vina in brusnice. Gre za mešanico barv, ki se tako sočno prelivajo, da kar kličejo po čarobnem jesenskem času, ki se preliva v december.

Frizerji z vseh koncev sveta so zapisali, da, če ta barva v vas ne vzbudi prazničnega občutka, jim ni jasno, kaj bo. Če ne želite, da so vaši lasje preveč rdeči, se lahko odločite tudi za balayage, pri katerem se bo rdeča prelivala s črno.

View this post on Instagram

For this vibrant and healthy color change, I started with a Color Prepare Malibu Treatment for a clean palate and shampooed out using no conditioner. I dried the hair completely then used different shades of Pravana Wild Orchid with some added cooler tones in the real orange/brassy areas and some magenta for brightness on the lighter ends. Luckily no bleaching necessary on this already over processed hair! Integrity of the hair comes first ☝🏻! 🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆 Swipe to see the before and inspiration for this gorgeous shade 😁 . . . . . #Pravana #pravanavivids #wildorchid #shadowroot #malibutreatment #maroonhair #cranberryhair #magentahair #redviolethair #curledhair #curlingwand #longlayers #beforeandafter #transformation #colorchange #behindthechair #hotonbeauty #modernsalon #americansalon #trihaircare #bostonhair #truesalonframingham #pinkhair #fckinghair

A post shared by Rachel Megarry*MA Stylist (@hairartistrybyrachel) on


BeFunky-collage (1) Ženske frizure 2019: 9 top trendov za pričeske 10 manikir, s katerimi boste zablestele 10 manikir, s katerimi boste zablestele 43592790_1850366908349938_5792762932410193591_n Ženska moda 2018: 6 najbolj trendovskih ženskih torbic za jesen in zimo zenske frizure 2018 barve las za jesen in zimo Ženske frizure 2018: 5 najbolj trendovskih barv za lase za letošjo jesen in zimo · · · ·