Leonard-Cohen
Kulturni izbor · glasba

Leta mu ne pridejo do živega! Leonard Cohen bo svoj 80. rojstni dan v naslednjem mesecu proslavil z novim albumom Popular Problems.

Čeprav je prišlo do nekaj ugibanj ali nov album bo ali ne, zdaj ni več vprašanja. Novica je bila potrjena na Leonard Cohen Event 2014 v Dublinu. Amazon France je navedel datum izida albuma Popular Problems 22. september, dan po pevčevem 80. rojstnem dnevu, medtem ko uradni datum izida še ni znan.

“Leonard Cohen je trdo delal na njegovem naslednjem studijskem albumu, ki ga sestavljajo popolnoma nove pesmi”, se glasi predgovor knjižice Leonard Cohen Event 2014, ki ga je napisal Jarkko Arjatsalo, ki med drugim vodi tudi uradno spletno stran Cohena. “Rekel mi je, da naj vam sporočim, da bo nov album Popular Problems izšel konec septembra, takoj po njegovem 80. rojstnem dnevu. “Turneje ob izidu albuma se ne napoveduje.”
Zadnji album Old Ideas je Leonard Cohen izdal leta 2012, ki je dosegel 3. mesto na Billbordovi lestvici, najvišje do sedaj.

lmfao-party-rock-anthem-ft.-lauren-bennett-goonrock 10 največkrat deljenih glasbenih videospotov na Facebooku in Twitterju RPM RECORDS/COLUMBIA RECORDS LADY GAGA AND TONY BENNETT Glasbene novosti tedna #34 Katy-Perry-Cosmopolitan-2014-katy-perry-37165432-1440-900 Koncert: Katy Perry februarja na Dunaju. Roar. StephenWright Ko glasbeniki sovražijo svoje pesmi (nam pa se zdijo prave umetnine) ·