Letenje v prvem razredu po standardih Emirates
Utrip mesta · destinacija

Vsak, ki je že kdaj letel z večjim letalom v ekonomskem razredu, je med hojo proti svojemu sedežu zavidljivo in zasanjano razmišljal o udobnih sedežih, mimo katerih je ravno šel. Prvi razred. Lasten udoben prostor, najboljša strežba, pravzaprav mala dnevna soba na 10.000 metrih nadmorske višine. Naj vam predstavimo, kako si letenje v prvem razredu predstavljajo pri letalski družbi Emirates.

Če boste leteli z Boeingom 777 letalske družbe Emirates, si lahko privoščite edinstveno razvajanje med oblaki.

Lahko namreč najamete svoj apartma, ki v marsičem prekaša luksuzni hotel. Navdih so pri letalski družbi Emirates iskali v Mercedes-Benz  razredu S in njegovi notranji opremi. V kabini, ki jo boste lahko zaprli s floor-to-ceiling drsnimi vrati, so nameščeni zero-gravity sedeži. Za zabavne vsebine bo skrbel 32-palčni televizijski zaslon v HD-tehnologiji, za dobro počutje pa luči ter temperatura, ki jo boste lahko daljinsko nastavljali. Če morebiti ne boste imeli te sreče, da bi sedeli ob oknu, bo v vaši kabini nameščeno okno z navideznim prikazom zunanjosti, saj je letalo opremljeno z real-time kamerami.

Razvajali vas bodo tudi s kozmetiko Bvlgari ter hydra-active pižamo. No, to pa je luksuz!

Najbrž ste že vrgli nekaj kovancev v šparovček, mar ne?

Galerija – Letenje v prvem razredu po standardih letalske družbeEmirates

Letenje v prvem razredu po standardih EmiratesOdpri galerijo

Francoska Polinezija 10 potovanj, ki jih moraš doživeti v svojem življenju Laponska v zimskem času 30+ razlogov, zakaj je Božičkova Laponska, najlepši kraj na svetu Osupljive fotografije, zaradi katerih boste želeli potovati na Antarktiko. To so osupljive fotografije, zaradi katerih boste želeli potovati na Antarktiko Je to najbolj odštekana počitniška destinacija? Bird’s nest hotel – Je to najbolj odštekana počitniška destinacija? · · ·