fbpx

Letenje v prvem razredu po standardih letalske družbe Emirates

Letenje v prvem razredu po standardih Emirates

Vsak, ki je že kdaj letel z večjim letalom v ekonomskem razredu, je med hojo proti svojemu sedežu zavidljivo in zasanjano razmišljal o udobnih sedežih, mimo katerih je ravno šel. Prvi razred. Lasten udoben prostor, najboljša strežba, pravzaprav mala dnevna soba na 10.000 metrih nadmorske višine. Naj vam predstavimo, kako si letenje v prvem razredu predstavljajo pri letalski družbi Emirates.

Če boste leteli z Boeingom 777 letalske družbe Emirates, si lahko privoščite edinstveno razvajanje med oblaki.

Lahko namreč najamete svoj apartma, ki v marsičem prekaša luksuzni hotel. Navdih so pri letalski družbi Emirates iskali v Mercedes-Benz  razredu S in njegovi notranji opremi. V kabini, ki jo boste lahko zaprli s floor-to-ceiling drsnimi vrati, so nameščeni zero-gravity sedeži. Za zabavne vsebine bo skrbel 32-palčni televizijski zaslon v HD-tehnologiji, za dobro počutje pa luči ter temperatura, ki jo boste lahko daljinsko nastavljali. Če morebiti ne boste imeli te sreče, da bi sedeli ob oknu, bo v vaši kabini nameščeno okno z navideznim prikazom zunanjosti, saj je letalo opremljeno z real-time kamerami.

Razvajali vas bodo tudi s kozmetiko Bvlgari ter hydra-active pižamo. No, to pa je luksuz!

Najbrž ste že vrgli nekaj kovancev v šparovček, mar ne?

Galerija – Letenje v prvem razredu po standardih letalske družbeEmirates

Dodatne Informacije

Več informacij:
emirates.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!