fbpx

Plac: v Ljubljani zaživel samopostrežni pivski zid

V Placu v Ljubljani je zaživel samopostrežni pivski zid, ki daje pivcu popoln nadzor nad točenjem piva. »Tvoja pipa, tvoje pivo« je njihov moto. Gre za prvi tovrstni pivski zid ne le v Sloveniji, ampak na celotnem Balkanu.

Osnovne Informacije
Naslov
Samopostrežni pivski zid v Placu
Dunajska cesta 20
Ljubljana
Urnik
Od ponedeljka do srede od 07.00 do 20.00, od četrtka do sobote od 07.00 do 22.00, v nedeljo zaprto.
Kontakt
031 400 067

Na samopostrežnem pivskem zidu v Placu v Ljubljani se predstavljajo najboljši slovenski kraft pivovarji: Tektonik, Vizir, Mali grad, Hopsbrew, Bevog, Lobik, Maister in Reservoir Dogs. Namenjen je uživanju ob že poznanih in široko sprejetih zvarkih iz domačih butičnih varilnic in pokušanju novosti, ki jih pivovarji pripravljajo za ljubitelje kraft piv. Tako vas bo vedno čakalo kaj novega. Na novo je sicer zaživela tudi restavracija s pestro ponudbo dnevnih kosil in a la carte večerno ponudbo italijanskih tradicionalnih jedi.

Gre za prvi tovrstni pivski zid ne le v Sloveniji, ampak na celotnem Balkanu.
Gre za prvi tovrstni pivski zid ne le v Sloveniji, ampak na celotnem Balkanu.

Kako deluje pivski zid?

Pivski zid lahko uporabljate z vrednostno kartico, ki jo kupite na šanku in napolnite z želeno vsoto denarja. Ob tem dobite tudi kozarec in kartico, za kar plačate varščino (3 evre), ki vam ga ob vračilu kartice in kozarca vrnejo. Kozarec z logom Placa lahko za 2,5 evra tudi obdržite za spomin. Sistem deluje tako, da kartico namestite na zaslon, ki bo zaznal, koliko kredita še imate. Na zaslonih so opisana vsa piva, ki so trenutno na razpolago. Ko bo zaslon prebral vaš kredit, lahko začnete točiti pivo iz pipe. Pri tem ni nobenih omejitev, ni minimalne ali maksimalne količine iztočenega piva. Lahko si natočite manj kot deciliter piva ali pa kozarec napolnite do vrha.
Pa na zdravje!

 Kozarec z logom Placa lahko za 2,5 evra tudi obdržite za spomin.
Kozarec z logom Placa lahko za 2,5 evra tudi obdržite za spomin.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/PLACljubljana

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!