fbpx

iBubble: podvodni dron za visokoločjivostne posnetke

iBubble: podvodni dron

Ko pomislimo na dron, nam takoj zažvrgoli nad glavo, saj smo jih vajeni le tam. Upravičeno, a to ni vsa resnica. Njihov razcvet je v polnem razmahu in prav zanimivo ga je opazovati. No, zdaj je v ponudbi tudi podvodni dron iBubble in mi bi vam ga radi predstavili.

Drona iBubble se bodo razveselili predvsem potapljači, ki radi svoje podvodne dogodivščine tudi posnamejo.

Zdaj jim ne bo več treba razmišljati o zornem kotu, o nameščenosti kamere in podobnih težavah, saj bo delo opravil kar iBubble. Dron bo potapljaču, zahvaljujoč povezanosti prek zapestne ure, ves čas lahko sledil do kar 60 metrov globine z največjo hitrosjo 3,5 km/h. Dron iBubble ima ‘zraka’ dovolj za uro potapljanja.

Dron je dovolj tih, da ne vznemirja življenja v morskih globinah, opremljen pa je tudi s sonarjem, ki mu pomaga pri izogibanju koral in grebenovLED-lučke samodejno prilagajajo svetlobo glede na potrebe.

Dron iBubble lahko kupite za 2.280 evrov.

Galerija – iBubble: podvodni dron

Dodatne Informacije

Več informacij:
ibubble.camera

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.