fbpx

Teh 10 stvari že celo življenje počnete napačno

Vsakodnevnih opravil smo se priučili že v rani mladosti. A kot se je izkazalo, veliko teh stvari, ki jih vsi počnemo enako, vsi počnemo narobe. Mislite, da znate olupiti banano? Da znate pravilno držati steklenico piva? Da si znate pravilno vstaviti ušesne slušalke? Pripravite se, odprl se vam bo povsem nov svet!

Matthew Santoro je sestavil seznam 10 vsakodnevnih stvari, ki jih že celo življenje počnete narobe. Ste mislili, da znate pogrevati hrano v mikrovalovni pečici? Da znate pravilno držati steklenico piva in kozarec vina? Da znate pravilno skuhati špagete? Da znate udobno spati (da, tudi spati ne znate pravilno!)? Da znate pravilno sedeti na straniščni školjki? Da znate pravilno olupiti banano?

PREBERITE ŠE: Ameriški diplomati v Sloveniji recitirali Prešerna in znova poskrbeli za smeh

Si znate pravilno vstaviti slušalke v ušesa?
Si znate pravilno vstaviti slušalke v ušesa?

Pritisnite gumb za predvajanje in se pripravite, da vas vrže na rit! Marsičesa, česar ste se naučili v mladosti, ste se naučili napačno.

Dodatne Informacije

Več posnetkov:
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!