Ljubezen za celo življenje ali avantura: 3 znaki, ki odkrivajo, v kakšni zvezi si
V zraku · odnosi

Ne izgubljaj svojega časa z osebo, ki te dojema zgolj kot prehodno avanturo in bo nate pozabila hitro, tvoje srce pa bo zlomljeno na 1000 koščkov. Obvaruj se pred bolečino in izvedi, kateri znaki odkrivajo, v kakšni zvezi si!

Ljubezen je tako preprosta, da nemalokrat postane kvantna fizika, ki je ne razumejo niti največji zapeljivci in zapeljivke. Le vprašaj se, kako vedeti, ali je oseba, s katero hodiš, sorodna duša ali zgolj avantura, ki ti bo strla srce? Še največji teoretiki o ljubezni niso našli recepta! Razum ti morda govori, da oseba nima niti ene značilnosti “ženitnega materiala”, a se ji srce nikakor ne želi upreti. Zakaj se ti to dogaja?

Če čutiš, da v tvojem razmerju NEKAJ MANJKA, a ne moreš ugotoviti, za kaj gre, moraš razumeti, da vsi ljudje gredo skozi drn in strn, preden spoznajo ljubezen za celo življenje. Povsem mogoče je, da tudi ti v tem trenutku misliš, da je tvoja ljubljena oseba USODNA …, a njen namen je povsem drugačen. In tega lahko prepoznaš iz nekaterih znakov!

3 znaki, ki odkrivajo, v kakšni zvezi si …

Nimata se o čem pogovarjati.

Četudi zveni smešno, da bi lahko takšna bizarna stvar govorila o vajinem razmerju, je žal izjemno pomembna. Človek je narejen, da bi komuniciral in če se nimata o čem pogovarjati, kaj še delata skupaj?
Misliš, da bo čez čas bolje? Verjetno ne bo, ker valovna dolžina meša štrene! Za uspešno razmerje, četudi bo to zvenelo grobo, morata biti na isti valovni dolžini, imeti isto razumevanje, intelektualno in življenjsko širino, da bi lahko dohajala drug drugega.

Ne moreš biti predan/-a osebi, ki ti ne predstavlja intelektualnega izziva. In ne govorimo o tem, da se morata pogovarjati o kvantni fiziki, temveč morata čutiti stvari na isti način.

Zaradi te osebe trpijo druge stvari v tvojem življenju.

Povsem jasno je, da boš v fazi zaljubljenosti povsem obseden/-a z ljubljeno osebo, vendar tudi takrat mora obstajati določena toleranca. Misliš, da je zdravo, da vse druge stvari trpijo zaradi osebe, ki ti je tako všeč? Če opaziš, da si zaradi ljubljene osebe pozabil/-a na kariero, prijatelje, družino in druge pomembne dele tvojega življenja, se vprašaj, kaj dobrega ti sploh prinaša razmerje s to osebo.

V zdravem razmerju te bo oseba spodbujala, da se boriš, trudiš in uspevaš, ker živeti od ljubezni se NE DA, četudi se ti v tem trenutku morda zdi, da je to povsem mogoče.

Ne pogovarjata se o prihodnosti.

Na čem temelji zdravo razmerje – na načrtih za prihodnost. Če te oseba dojema kot prehodno avanturo, te ne vidi v svoji prihodnosti. Pomembno je, da vesta, v kaj verjameta, kje se vidita in česa si želita. Tako se bosta izognila težavam, ki bi lahko nastale kasneje … v zakonu.
Če pogovorov o prihodnosti med vama ni, kljub temu da si jih neštetokrat začel/-a, a nisi dobil/-a odgovora, razmisli o tem, da te oseba morda vleče za nos!

Vse ima svoje meje: usodne napake, zaradi katerih moški gre k drugi ženski Vse ima svoje meje: usodne napake, zaradi katerih moški gre k drugi ženski Najdi svojo sorodno dušo: 5+ preprostih načinov, kako izkoristiti zakon privlačnosti Najdi svojo sorodno dušo: 5+ preprostih načinov, kako izkoristiti zakon privlačnosti 189693-tt0213847 7 situacij, v katerih si zelo, zelo seksi, a se tega ne zavedaš shutterstock_177535844 Življenje z njim je pekel: 6 znakov, da je tvoj partner psihopat