4lhmQmarAfccHF1575988911
V zraku · dizajn · Utrip mesta · mobilno

Bentley Motors je v sodelovanju z Bomber Ski v počastitev 100. obletnice Bentleyja pripravil luksuzne smuči.

Smuči Bomber x Bentley bodo na voljo v različicah Centenary Edition 84 in Black Diamond 84. Centenary Edition so pravo umetniško delo in so omejene na samo 100 parov; imajo 24-karatne pozlačene diamantne vložke in dizajn, na katerega je vplival Bentleyjev koncept EXP 100 GT. Black Diamond 84 so na videz podobne, le da nimajo 24-karatnega zlata. Tega je nadomestilo šest 3D-diamantov v sijajnem črnem zaključku, na voljo pa bo 200 parov.

Za izdelavo vsakega para smuči potrebujejo 32 ur, saj so ročno izdelane v Italiji iz lesa in vlaken , ki jih pokrivata dva sloja titanala. Smuči Black Diamond bodo stale okoli 2.500 evrov, Centenary Edition pa okoli 3.500 evrov.


OMA Ironic zvočniki Zvočniki OMA Ironic: ko zvok sreča industrijski dizajn vulgaris_landskape-web-1024x576 Vulgaris Woodcut: slovensko minimalistično “poredno” pohištvo Lufthansa Upcyling Collection: reciklirani deli letala so postali pohištvo in modni dodatki Lufthansa Upcyling Collection: pohištvo in modni dodatki iz recikliranega letala Top ideje za opremljanje študentske sobe: poceni in moderno Top ideje za opremljanje študentske sobe: poceni in moderno · ·