Maček Monkey z vampirskimi zobmi.
V zraku · buzz buzz

Spoznajte Monkey, črno mačko, ki je dokaz, da vampirji zares obstajajo. A ne med ljudmi, pač pa med mačkami. Monkey je namreč videti kot mačja različica drakule, saj ima vampirske zobe. Ni pa edina tovrstna mačka, pred časom je prava spletna senzacija postal tudi maček Loki, ki pa ima nekoliko krajše zobe kot Monkey.

Monkey je črn maček, ki živi v New Yorku. Nekoč je bila potepuška mačka, ki pa so jo prijazni ljudje rešili ulice. Nič posebnega, boste dejali. Takšna je zgodba vsake druge mačke v velikih mestih. Drži. A nima vsaka druga mačka zob kot vampir.

PREBERITE ŠE: To so najdražje pasme mačk na svetu!

V nasprotju z vampirskimi zobmi, ki jih ljudje nosimo za noč čarovnic ali pusta, zobje mačke Monkey niso umetno podaljšani. Kot zatrjuje njena lastnica in rešiteljica Nicole Rienzie, ki je na Monkey naletela na cesti, potem ko jo je njena mama skoraj zbila z avtomobilom in je bila uboga muca povsem podhranjena in zanemarjena, ne pije krvi, ampak kot druge mačke najbolj uživa ob mleku. Prav tako zanika, da so fotografije obdelane s Photoshopom.

Podaljšanih zob Monkey v času posvojitve še ni imela, ti so ji začeli rasti pozneje.

Nicole je kmalu začelo skrbeti, saj so postajali vse daljši, a ne toliko zaradi sebe, saj se ni bala, da bi ji mačka sredi noči iz vratu izpila krvi, pač pa jo je skrbelo za njeno zdravje. Toda veterinar ji je zagotovil, da je njena mačka povsem zdrava in da čekani resda niso pogosti, a da občasno pride do takšnih anomalij.

Galerija – maček vampir Monkey:

Maček MonkeyOdpri galerijo

Srhljive avtomobilske napelpek Po tem si nikoli več ne boste upali posvetiti z dolgimi lučmi vozilu pred vami! naslovna_bozicni_oglas Naši najljubši božični oglasi 2016 Guernica iz poslikanih teles Liu Bolin: znani umetniški sliki iz poslikanih telesih Zvezdnice, ki se ne starajo Večno mlade – zvezdnice, ki ne kažejo svojih let · · · · · ·