fbpx

Maček vampir – dokaz, da vampirji živijo med nami, a ne kot ljudje

Maček Monkey z vampirskimi zobmi.

Spoznajte Monkey, črno mačko, ki je dokaz, da vampirji zares obstajajo. A ne med ljudmi, pač pa med mačkami. Monkey je namreč videti kot mačja različica drakule, saj ima vampirske zobe. Ni pa edina tovrstna mačka, pred časom je prava spletna senzacija postal tudi maček Loki, ki pa ima nekoliko krajše zobe kot Monkey.

Monkey je črn maček, ki živi v New Yorku. Nekoč je bila potepuška mačka, ki pa so jo prijazni ljudje rešili ulice. Nič posebnega, boste dejali. Takšna je zgodba vsake druge mačke v velikih mestih. Drži. A nima vsaka druga mačka zob kot vampir.

PREBERITE ŠE: To so najdražje pasme mačk na svetu!

Monkey je daljni sorodnik Drakule.
Monkey je daljni sorodnik Drakule.

V nasprotju z vampirskimi zobmi, ki jih ljudje nosimo za noč čarovnic ali pusta, zobje mačke Monkey niso umetno podaljšani. Kot zatrjuje njena lastnica in rešiteljica Nicole Rienzie, ki je na Monkey naletela na cesti, potem ko jo je njena mama skoraj zbila z avtomobilom in je bila uboga muca povsem podhranjena in zanemarjena, ne pije krvi, ampak kot druge mačke najbolj uživa ob mleku. Prav tako zanika, da so fotografije obdelane s Photoshopom.

Monkey je videti nevarna, a v resnici ima mehko srce.
Monkey je videti nevarna, a v resnici ima mehko srce.

Podaljšanih zob Monkey v času posvojitve še ni imela, ti so ji začeli rasti pozneje.

Maček Loki.
Maček Loki

Nicole je kmalu začelo skrbeti, saj so postajali vse daljši, a ne toliko zaradi sebe, saj se ni bala, da bi ji mačka sredi noči iz vratu izpila krvi, pač pa jo je skrbelo za njeno zdravje. Toda veterinar ji je zagotovil, da je njena mačka povsem zdrava in da čekani resda niso pogosti, a da občasno pride do takšnih anomalij.

Galerija – maček vampir Monkey:

Dodatne Informacije

Več fotografij:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!