MBFWLJ: IVANMAN
Utrip mesta · moda

Pripravlja se največja edicija mednarodnega modnega tedna do zdaj! Po najdaljši modni stezi se bo namreč podalo kar devetnajst modnih oblikovalcev iz Slovenije in tujine. Na povabilo ustvarjalcev Mercedes-Benz Fashion Week 2017 bo Ljubljano prvič obiskala manekenka Simonetta Gianfelici, ki je bila med drugim muza slavnega fotografa Helmuta Newtona.

Na tridnevnem modnem spektaklu, na MBFWLJ 2017, se bodo po najdaljši modni stezi doslej s svojimi #SeeNowBuyNow kolekcijami predstavili: AKULTURA, Atelier Terra Urbana, Cliché, D’Alpaos, Draž, IVANMAN, JSP, Marjeta Grošelj, Milica Vukadinović, Natasa Persuh, Tanja Zorn, Twins, Peter Movrin, SENS, Sofia Nogard, SUSNYARA, Xenia Design, YOUNG @ SQUAT. Svojo priložnost na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana bo premierno dobila tudi mlada modna oblikovalka Kaja Julija Hrovat, ki se bo kot prejemnica lanskoletne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award predstavila s samostojno kolekcijo.

PREBERITE ŠE: Mercedes-Benz Fashion Week 2017: mednarodni teden mode prihaja 4. aprila

Na povabilo ustvarjalcev Mercedes-Benz Fashion Week 2017 v Ljubljano kot gostja prihaja Simonetta Gianfelici, model in muza slavnega fotografa Helmuta Newtona. V 80. in 90. je prehodila modne brvi vseh svetovnih prestolnic za najpomembnejša modna imena, kot so Valentino, Thierry Mugler, Vivienne Westwood in Gianfranco Ferrè. Pozirala je tudi za najboljše modne fotografe, kot je Peter Lindberg, njen obraz pa je krasil kampanje Guccija in Krizie. Ustanovila je platformo Who’s On Next?, ki nadarjenim modnim ustvarjalcem ponuja ekskluzivno priložnost za uveljavitev na globalnem tržišču.

MBFWLJ: Natasa PersuhOdpri galerijo

Prestižna ročna ura Zenith x Range Rover Velar Prestižna ročna ura Zenith x Range Rover Velar Levi's x Google Google x Levi’s – pametna džins jakna z rokavom na dotik Tekaške superge Lamborghini x Mizuno Wave Tenjin 2 Lamborghini x Mizuno: najbolj ‘dirkaške’ superge na svetu BeFunky Collage 1 Najlepše barvite ročne ure 2017 · · · · · · ·