foto: McLaren OnePlus 6T
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kitajski OnePlus, za katerega velja, da je eden izmed telefonov z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, se zdaj že čuti dovolj pomembnega za partnerstva. Nova različica mobilnika Oneplus 6T McLaren bo zagotovo pripomogla k dvigu ugleda te znamke.

Kitajski OnePlus se je povezali z britanskim podjetjem McLaren, ki proizvaja superšportne avte in nastopa v Formuli 1, ter je tako nastal McLaren OnePlus 6T. Partnerstvo naj bi bilo dolgoročno, prvi rezultat pa je omenjeni telefon, ki ga bo mogoče prepoznati po oranžni obrobi na spodnjem delu in vzorcu ogljikovih vlaken zadaj.

Papaja oranžno je McLaren v zadnjem času privzel kot svojo prepoznavno barvo, “karbon” pa predstavlja udejstvovanje v F1, kjer McLaren ta material uporablja že od leta 1981.

V osnovi je sicer to enak Oneplus 6T kot izvedbe brez dirkaškega pedigreja, vseeno pa prinaša nekaj dodatnih bonbončkov. Vgrajenih je kar 10 GB delovnega pomnilnika, zaradi česar bi moral telefon vedno delovati tekoče.

Prostora za shranjevanje podatkov pa je 256 GB. In baterija se polni z novim načinom Warp Charge, ki prenaša 30 W energije, zaradi česar se menda za celodnevno uporabo napolni v vsega 20 minutah. Čez dva dni Oneplus 6T McLaren Edition pridev v prodajo, stal pa bo 699 evrov.

Galerija slik – McLaren OnePlus 6T

foto: McLaren OnePlus 6TOdpri galerijo

Bose Frames: ko sončna očala postanejo slušalke. Bose Frames: ko sončna očala postanejo zvočniki ecgdjiosmopocketd8f731ee38fa42f39ff637ce5ed6db23_871915_manual DJI OSMO Pocket: miniaturna kamera z umirjevalnikom slike Crosley CT100: podoživite glasbo prejšnjega stoletja z ikoničnim retro kasetofonom. Crosley CT100: podoživite glasbo prejšnjega stoletja z ikoničnim retro kasetofonom Archon: nevidni brezžični polnilec, ki lovi tudi skozi mizo Archon: nevidni brezžični polnilnik, ki lovi tudi skozi mizo · · · ·