P90146724_highRes
Utrip mesta · mobilno

Mini Countryman je pred leti izjemno popestril paleto blagovne znamke MINI. Tokrat predstavljajo pomlajeno drugo generacijo, ki sledi prenovi “klasičnega” mini-ja. Kupcem pa bo na voljo od julija 2014.

MINI ne glede na generacijsko izvedbo ali le preprosto dejstvo, da Countryman ni klasični mini – ostaja tipični MINI. Ostaja zvest svoji tradiciji ter skozi vse svoje izvedbe oživlja klasične detaile te blagovne znamke, ki ga delajo tako zelo všečnega ter hkrati večnega.

Zdi se, da je MINI – BMW pogruntal neko čarobno formulo s katero bo vselej zadel tiste svoje največje privržence. Na ta način gradi generacije zvestih sledilcev, ki gradijo mini kult, povezan z življenskim stilom mini – tako zelo povezanim z aktivnim urbanim preživljanjem časa. Countryman ni več nepomemben predstavnik te znake saj so ga prodali v 350.000 primerkih po vsem svetu.

Novosti je veliko vendar jih ne bomo posamezno naštevali. Dejstvo, da je nova generacija v vseh pogledih naprednejša je logično in posledično. Več o vozilu pa takoj, ko ga bomo imeli možnost preizkusiti.

Odpri galerijo
P90144103-highRes BMW s kolekcijo izjemno tehnološko dovršenih koles cover Ali je to novi Mercedes razred G? nce-tesla-model-s-convertible-001-1 Tesla S deležna cabrio tretmaja megatovornjak Najbolj odbit zasebni megatovornjak na svetu · ·