PicMonkey Collage
Utrip mesta · zdravje & lepota

Nemško-iranski umetnik za tatuje Mo Ganji ustvarja preproste slike z močnim sporočilom. Njegove tetovaže so iz ene same črte, a s to ustvari prelep tatu, ki hkrati nosi sporočilo. Kaj je torej zgodba teh najlepših linearnih tatujev?

Mojster tatujev Mo Ganji se je rodil v Iranu, trenutno pa ustvarja v Berlinu. Meni, da je zmeraj lažje samo “dodajati in dodajati” kot pa uporabiti omejeno število orodij in s temi ustvariti nekaj osnovnega. Njegova filozofija se kaže tudi v tetovažah, ki so ustvarjene z eno samo črto.

PREBERITE ŠE: Inkbox: začasni 14-dnevni tatu, ki ga ne ločite od pravega

Ganji je povedal, je njegova prejšnja kariera temeljila na vrednotah, v katere ni verjel. Žalosti ga, da je v podobnem položaju veliko ljudi, ki pa bi raje živeli “varno” življenje in imeli “varen” prihodek, za to pa prodali svoja prepričanja in svobodo. Slikanje, risanje in tetoviranje mu prinaša notranji mir, saj je po njegovem mnenju zanj to naravno.

V fotogaleriji si lahko ogledamo tatuje, ki jih ustvarja Mo Ganji.

Mo Ganji: linearni tatujiOdpri galerijo
Raven trebuh 10 živil za raven trebuh – živila, ki topijo maščobo na trebuhu 15. oktober 2015 15. oktober je dan zdravih dojk Čudežno zdravilo iz ingverja, medu in limon. Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad Sladkor 5 nasvetov, kako omiliti željo po sladkorju ·