Mo Ganji – to so najlepši linearni tatuji!

Nemško-iranski umetnik za tatuje Mo Ganji ustvarja preproste slike z močnim sporočilom. Njegove tetovaže so iz ene same črte, a s to ustvari prelep tatu, ki hkrati nosi sporočilo. Kaj je torej zgodba teh najlepših linearnih tatujev?

Mojster tatujev Mo Ganji se je rodil v Iranu, trenutno pa ustvarja v Berlinu. Meni, da je zmeraj lažje samo “dodajati in dodajati” kot pa uporabiti omejeno število orodij in s temi ustvariti nekaj osnovnega. Njegova filozofija se kaže tudi v tetovažah, ki so ustvarjene z eno samo črto.

PREBERITE ŠE: Inkbox: začasni 14-dnevni tatu, ki ga ne ločite od pravega

Mo Ganji ustvarja tetovaže s samo eno linijo.
Mo Ganji ustvarja tetovaže s samo eno linijo.

Ganji je povedal, je njegova prejšnja kariera temeljila na vrednotah, v katere ni verjel. Žalosti ga, da je v podobnem položaju veliko ljudi, ki pa bi raje živeli “varno” življenje in imeli “varen” prihodek, za to pa prodali svoja prepričanja in svobodo. Slikanje, risanje in tetoviranje mu prinaša notranji mir, saj je po njegovem mnenju zanj to naravno.

V fotogaleriji si lahko ogledamo tatuje, ki jih ustvarja Mo Ganji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
moganji.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženski parfumi za jesen 2020: 10 mamljivih vonjev, s katerimi boš dobila številne komplimente