Električno kolo MOAR
Utrip mesta · mobilno

MOAR je vsestransko električno kolo, namenjeno vsakdanji rabi in zabavi. Odlično se namreč znajde tako na cesti kot tudi zunaj urejenih poti. Poleg tega je tako močan, da lahko z njim premaknete celo športnega terenca.

Zložljivo električno kolo MOAR se ponaša s 26-palčnimi tolstimi pnevmatikami (26 x 4), je polno vzmeteno, z lahkim aluminijasti okvirjem (6061), kar 750-vatnim motorjem in 48-voltno litij-ionsko baterijo.

Kljub temu ga je za lažje prenašanje moč prepoloviti. Električni motor omogoča hitrosti do 32 km/h, baterija pa skoraj 100 kilometrov električnega dometa na polnjenje.

PREBERITE ŠE: Noordung Angel Edition – slovensko električno kolo s prenosnim zvočnikom

V temi in slabi vidljivosti mu pot osvetljujeta 1000-lumni LED-žarnici, ki snop svetlobe mečeta 10 metrov daleč. Vsa elektronika je vodoodporna, izbirate pa lahko med tremi različnimi modeli. Za osnovnega je treba na platformi za množično financiranje Indiegogo odšteti 950 evrov.

Galerija – električno kolo MOAR:

E-kolo MOAROdpri galerijo

Yugo Američan spuljuval Yuga! Je Yugo res najslabši avtomobil vseh časov? Range Rover Velar Range Rover Velar – avantgardni športni terenec Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition Za zbiratelje: Aston Martin Vantage Red Bull Racing Edition iCar iCar: Applovi izdelki kot avtomobili · · ·