Mobilna aplikacija YouTube Go
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Google je nedavno lansiral mobilno aplikacijo YouTube Go, ki omogoča ogled videoposnetkov tudi brez spletne povezave.

Čeprav je internet vse hitrejši in hitrejši ter dostopen praktično povsod, ogled videoposnetkov na kanalu YouTube pogosto ni tako brezhiben, kot bi želeli. Google je po dolgotrajnih testiranjih zdaj v spletni trgovini Google Play ponudil betarazličico aplikacije YouTube Go, ki odgovarja prav na izzive slabe internetne povezave. Namenjena je predvsem državam v razvoju, kjer internet še zdaleč ni na ravni interneta v zahodnih državah. Večina ima namreč hitrost interneta, ki je nižja od 4 Mbps.

PREBERITE ŠE: Zastrašujoče, koliko let življenja zapravimo za uporabo družbenih omrežij

Mobilna aplikacija YouTube Go uporabniku ponuja več nadzora nad vsebinami. Med drugim omogoča predogled videa, da ugotovimo, ali je vreden prenosa podatkov. Video si lahko shranimo za poznejši ogled in si ga ogledamo tudi, ko smo brez povezave. Izberemo lahko tudi ločljivost (največ do 640p). Uporabniki si lahko med seboj izmenjujejo videoposnetke s pomočjo Wi-Fi Direct in povezave Bluetooth, česar klasična aplikacija YouTube ne ponuja. Na ta način tudi ne kurite prenosa podatkov. Menite, da vam bi YouTube Go prišel prav?

Galerija – aplikacija YouTube Go:

Mobilna aplikacija YouTube GoOdpri galerijo
Mobilna aplikacija Memoji Mobilna aplikacija Memoji: postani emoji Chicken Scream Chicken Scream – hitro zasvojljiva mobilna igra, ki jo glasovno upravljate shutterstock_329959148 5 mobilnih igric, ki vam bodo krajšale jutra na troli See Jane Go See Jane Go – ”Uber” samo za ženske · · · · · · ·