Družbena omrežja - statistika
V zraku · dan za

Brez družbenih omrežij si življenja skorajda ne predstavljamo več. Menite, da preveč časa preživite na Facebooku in Instagramu? Niste edini. Najnovejša statistika je naravnost zastrašujoča. Preverite, koliko let življenja posameznik povprečno zapravi za uporabo družbenih omrežij.

Družbena omrežja so postala način komunikacije in samoizražanja. Marsikdo brez njih preprosto ne more več. O tem priča tudi statistika Mediakixa, ki je izračunal, koliko časa povprečen človek v življenju zapravi za uporabo družbenih omrežij.

PREBERITE ŠE: Kakšno je idealno moško telo po svetu?

Že leta 2015 smo več časa porabili za mobilne aplikacije kot gledanje televizije, s pojavom storitev, kot so Facebook Video, Facebook Live, Instagram Stories, Snapchat Spectacles ipd., pa bo ta številka samo še naraščala. Statistika kaže, da človek povprečno za uporabo družbenih omrežij zapravi 5 let in 4 mesece svojega življenja. Nepresenetljivo največ časa ‘preždimo’ na Facebooku, sledi pa mu kanal YouTube. Snapchat na tretjem mestu pa hitro lovi Instagram. Več pa v spodnji infografiki.

12mesto1a Big arhitektura 2017: 10. mednarodni festival arhitekture in profesionalnega gradbeništva Koncert: Nemške rock legende Scorpions prihajajo v Ljubljano Koncert Scorpions prestavljen Velikonočni lov na skrite pirhe 2017 Velikonočni lov na skrite pirhe 2017 na Blejskem gradu Red Bull Goni Pony: vzpon s ponyjem na vrh Vršiča Red Bull Goni Pony 2017: vzpon s ponyjem na vrh Vršiča · · · · ·