MBFWLJ 2017: za nami je prvi dan modnih revij

MBFWLJ 2017: Peter Movrin

Za nami je prvi dan MBFWLJ 2017 (Mercedes Benz Fashion Week 2017), na katerem so se predstavili Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh ter znova dokazali, da spadajo v sam vrh modnega sveta.

Ljubljana se je z otvoritvijo četrte izdaje Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic. Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije, sprejete z ovacijami občinstva, so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni vrhunski teden mode MBFWLJ. Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh so s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem pa tudi zastavili smer aprilske izdaje licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke.

PREBERITE ŠE: Mercedes-Benz Fashion Week 2017: mednarodni teden mode prihaja 4. aprila

Neprecenljivo modno doživetje Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pa je zagotovo tudi dogodek, ki se je v spomin vtisnil nagrajenki Mastercardove nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana. Zmagovalka je otvoritveni večer doživela v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljivi občutek pa je pričaral stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj. Gospa Martina Filej si je iz prve vrste ogledala vse tri modne revije, se srečala z modnimi kreatorji in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.

Galerija – MBFWLJ 2017: za nami je prvi dan modnih revij

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!