idealno mosko telo
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vsak izmed nas hrepeni po idealnem telesu, to je pač davek družbe, v kateri živimo. In čeprav nam mediji ves čas predstavljajo, da je idealno telo napeto, polno mišic in lepo izoblikovano, v resnici temu sploh ni tako. To dokazujejo tudi te fotografije, kjer so oblikovalci s celega sveta s pomočjo Photoshopa ustvarili idealnega moškega. Če se torej doma še vedno pritožujete, da ima vaš moški nekoliko prevelik trebušček, je morda čas, da nehate. V neki drugi državi bi se ženske zanj steple!

Vas skrbi, ker imate na sebi nekoliko več, nekaj ‘za prijet’? Še vedno verjamete, da vse ženske na svetu padajo le na popoln trebušček in izoblikovane mišice? No, čas je, da ta teorija pade. Izkazalo se je namreč, da nič od tega ni zares pomembno. Ali pa vsaj nekoliko manj verjetno. Pri Superdrug so se pred kratkim odločili, da se ugotovijo, kakšno je idealno moško telo po svetu. Tako so fotografijo precej normalnega moškega poslali 19 različnim oblikovalcem po svetu in jim dali eno nalogo: naredite ga popolnega, naredite ga idealnega. V galeriji so rezultati.

PREBERITE ŠE: Kako se je popolno moško telo spreminjalo v zadnjem stoletju in pol

Galerija – kakšno je idealno moško telo po svetu?

Original iz katerega so izhajali oblikovalciOdpri galerijo
Obliž Pravilna uporaba obliža – ste tudi vi obliž celo življenje uporabljali napačno? Ergo Ergo – pripomoček za pravilno držo med sedenjem Margot-Robbie-Selena-Gomez-teased-in-The-Big-Short-featurette-1024x426 Raziskava pokazala, da v vroči kopeli ‘pokurimo’ enako število kalorij kot pri teku Srce in špinača Iz lista špinače je zraslo človeško srce · · ·