blog-2
Utrip mesta · dom

Razporeditev in dizajn dnevnega bivalnega prostora se v zadnjih letih močno spreminja. Center pozornosti, ki ga je nekoč predstavljal televizor, je izginil, dnevni bivalni prostor pa postaja prostor, kjer se družimo na različne načine. Tudi zato je modularna sedežna garnitura Feydom Clooods edinstvena, saj dnevni prostor prilagaja vašim aktivnostim. S svojim brezčasnim dizajnom in visoko kakovostjo pa bo ostala z vami zares dolgo časa.

Blagovna znamka Feydom stavi na funkcionalnostni dizajn in modularnost svojih izdelkov. To pomeni, da se kos pohištva, kot je sedežna garnitura, lahko prilagodi tako vašim aktivnostim kot dnevnim rutinam. Zvečer lahko postane velika “filmska postelja”, popoldan počivalnik za branje ali trosed s taburejem. Nato se s parimi potezami spremeni v sedežno garnituro, ki v središču prostora omogoča komunikacijo v večih dimenzijah. Torej ena sedežna garnitura, ki pomeni tudi do 7 ali več možnosti postavitev z uporabo istih elementov in s tem omogoča prilagoditvene scenarije, kot jih premore le vaša domišljija. Če ste se kdaj igrali z Lego kockami, potem boste uživali v možnostih, ki vam jih ponujajo prav sedežni garniturni sistemi Feydom.

Modularnosti pritiče tudi številna izbira materialov, ki se razlikujejo v strukturi ter jih nadgrajuje moderna paleta sodobnih tonov. Svojo sedežno garnituro Feydom lahko sestavite v popolnoma edinstveni kombinaciji materialov in barv ter se tako decentno približate oblikovni zgodbi vašega bivalnega prostora. Da vas ne bi skrbelo vzdrževanje, so uporabljeni materiali takšni, da lahko prevleke sedežne garniture Clooods preprosto operete kar doma in tako poskrbite za svež videz in dolgo življensko dobo. Če imate otroke, pa boste od zdaj mirni, saj boste madeže vaših malčkov z lahkoto odstranili.

Številne nagrade, ki jih je prejelo podjetje Feydom pričajo o tem, da je strokovna javnost dvignila palec in izdelkom znamke podelila največja možna priznanja, med drugim Interior Inovation Award, A’design Award Winner, German Design Award ter številne druge.

Na koncu lahko izpostavimo poglavitno dejstvo: sedežne garniture Feydom predstavljajo izjemno razmerje med ceno in kakovostjo. S cenami se namreč umeščajo v srednji nižji cenovni razred. V živo si jih lahko ogledate in preizkusite v prodajnih salonih Feydom v Ljubljani in Kopru.

Galerija – Feydom Clooods

Modularna sedežna garnitura Feydom ClooodsOdpri galerijo

bowl-close-up-dishwashing-1447956 Pomivalni stroj že celo življenje uporabljate narobe Pomivalni stroj je varčnejši kot pipa. Zato ne bi smeli pomivati posode na roke ezgif.com-webp-to-jpg (39) NOONCHI omogoča, da telovadite kar med sedenjem v službi Najboljše alternativne ideje, kako okrasiti božično mizo. 13 odličnih idej, kako letos okrasiti božično mizo ·