fbpx

Caribou Adventure: kajak, ki je kot nalašč za začetnike

Caribou Adventure

So vas od nekdaj veselili vodni športi, pa nikoli niste zbrali poguma, da se v njih preizkusite? Ob vožnji s kajakom, ki ga je izdelalo podjetje 2sympleks, je vsak strah odveč.

Kajak Caribou Adventure je bil oblikovan posebej za tiste ljudi, ki z veslanjem nimajo veliko izkušenj.

Kajakov trup iz polietilena je zelo trpežen. Prototip njegovega spodnjega dela so izdelali mojstri s severa Poljske, ki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami. Zahvaljujoč slednjim jim je uspelo zasnovati učinkovito in okretno plovilo, ki vzdrži težo do 400 kilogramov. Zgornji del trupa do potankosti upošteva ergonomske zahteve.

Novega kajaka se bodo razveselili predvsem začetniki.
Novega kajaka se bodo razveselili predvsem začetniki.

Pred začetkom oblikovalnega procesa so ustvarjalci želeli izvedeti, kaj želijo kupci. Anketa je pokazala, da uporabniki doslej še niso preizkusili kajaka, ki bi nudil primeren kot med veslom in vodo. 2sympleks se je zato osredotočili na geometrijo in ponudil nekaj dodatnega prostora pri veslanju. Na ta način bodo neizkušeni veslači lahko uživali v udobni vožnji, hkrati pa v najkrajšem možnem času osvojili nova znanja.

Galerija – Caribou Adventure: kajak, ki je kot nalašč za začetnike

Dodatne Informacije

Več informacij:
2sympleks.pl

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.