fbpx

Zložljivi kajak, ki ga prenašate kot nahrbtnik

Zložljivi kajak, ki se prenaša kot nahrbtnik

Poletje je pred vrati, kar pomeni čas za vodne športe. Kaj pravite na kajak? Nimate prostora? Nič ne de! Rešitev je zložljiv ali napihljivih kajak. Ponudba tovrstnih kajakov ni majhna, a noben kajak po svoji praktičnosti ne seže do kolen zložljivemu kajaku Pakayak Bluefin 14, ki ga lahko prenašate kot nahrbtnik, torej na ramenih.

Pakayak Bluefin 14 je zložljivi kajak. Nič novega, boste dejali. In res, s tega vidika je kot kajaki njegove vrste. Razstavi se na manjše kose in v slogu babuške zloži sam vase, saj je posamezne dele mogoče zložiti enega v drugega. Kar ga loči od ostalih zložljivih kajakov je način prenašanja. Nosite ga lahko namreč kot nahrbtnik! Resda ta nahrbtnik ni majhen in peresno lahek, a je dovolj kompakten, da vam ni treba biti Hafþór Júlíus Björnsson, ki ga poznamo kot Goro iz Igre prestolov, da ga prenašate.

PREBERITE ŠE: GoFoil For SUP – SUP na višji ravni


Kajak Pakayak Bluefin 14 v dolžino meri 427 centimetrov in tehta 25 kilogramov, kar za aktivnega človeka en bi smelo biti pretežko breme na hrbtu, za tiste malo manj močne pa so tu koleščka, da ga prevažate kot potovalni kovček. Združi se na štirih mestih, spredaj in zadaj pa ima dva vodotesna prostora za shranjevanje. Za zadnjo plat skrbi oblazinjen sedež, za optimalno držo nastavljive nožne opornice, medtem ko odsevniki zagotavljajo boljšo vidljivost. Na prodajne police naj bi zavil konec leta 2016, zanj pa bo treba odšteti okoli 1500 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pakayak.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.