Moleskine-Creative-Cloud-Connected-1-1280x720 (2)
V zraku · tehnologija · gadgeti

V poplavi najrazličnejših tehnoloških naprav se zdi, da bosta pisalo in papir počasi utonila v pozabo. Nova papirnata tablica pa vas bo prepričala, da lahko ročno ustvarjanje in napredna tehnologija delujeta v sožitju.

Predstavljamo vam inovacijo, ki bo razveselila vse pristaše ročnega pisanja, ki želijo hkrati stopiti v korak s časom. Tukaj je papirnata tablica Moleskine Paper Tablet – Creative Cloud Connected.

Podjetji Moleskine in Adobe sta navdušili z novim zvezkom, ki deluje v povezavi s programom Adobe Illustrator CC. Uporabnikom tako omogoča, da svoje zapiske in risbe v trenutku pretvorijo v digitalno obliko in jih nato poljubno uredijo, dodelajo, obarvajo, razporedijo in celo delijo v različnih formatih. Za to sicer potrebujejo še magično pisalo Moleskine Pen+ Ellipse.

Povezavo med papirjem in Adobe Illustratorjem je mogoče skleniti s pritiskom na simbol, ki ga najdemo v kotu posameznega lista v zvezku.

Orodje je v prvi vrsti namenjeno grafičnim oblikovalcem, vizualnim umetnikom in ilustratorjem, ki že uporabljajo Adobe Illustrator. Profesionalni grafični računalniški program za risanje vektorskih grafik, ki je bil ustvarjen že leta 1987, pa bo z novim tehnološkim dodatkom gotovo privlačil še marsikoga drugega.

Cena papirnate tablice znaša 34,95 $ oziroma 31,00 €, precej več denarja pa je zato potrebno odšteti za pisalo (179,00 $ oziroma 158,80 €).

Galerija: Moleskine Paper Tablet – Creative Cloud Connected

Moleskine Paper Tablet – Creative Cloud ConnectedOdpri galerijo

ivy-family-hiRes Canon IVY Cliq + je prej tiskalnik kot fotoaparat Pametni kovček Jey & Em ONE Jey & Em ONE: pametni kovček, ki ti bo napolnil telefon dims Slušalke Bang & Olufsen x Rimowa Beoplay H9i: prestiž na kvadrat Insta360 EVO Insta360 EVO: zložljiva 3D-kamera, ki jo povežeš z VR-očali ·