Moon selfie je hit na internetu in tudi ti ga moraš narediti.
V zraku · buzz buzz

Dobrodošli na internet, kjer boste videli najbolj čudne stvari, ki si jih niste mogli predstavljati niti tisti, ki imate noro bogato domišljijo. Po fotografiji ženske, ki hodi v “golobjih petkah” in plišasti igrači, ki jo Keanu Reeves pelje s seboj na potovanje na Kitajsko, smo mislili, da je internet postal kraj, v katerem ni prostora za absurdnost, a očitno ni tako, saj je “moon selfie” norost, ki je ta hip hit na internetu.

Zvesti uporabniki spleta, ki radi zaidete na “čudno stran interneta”, tokrat imamo za vas nekaj ultra zanimivega  izziv moon selfie, s katerim je začel Nathan Knight, ko je objavil fotografijo na svojem računu na Twitterju. In kako doseči videz Lune?

Danes morate spodbuditi svojo prebavo, ker boste morali porabili ves toaletni papir, če želite ustvariti moon selfie. Ker nujno potrebujete rolico papirja! Dobro jo namestite pred svoj obraz, prižgite fotoaparat in ustvarite moon selfie. Recepta, kaj narediti, da bo sebek dober, ni ‒ pomembno je, da vaša domišljija podivja.

Nathan je na svojem računu na Twitterju zapisal, naj prepričamo ljudi, da smo lahko Luna tako, da naredimo moon selfie. Mislite, da je tem ljudem to uspelo?

Galerija slik ‒  Sebek “moon selfie”

Sebek "moon selfie"Odpri galerijo
shutterstock_376565866 21. januar 2019: čez 5 dni nas čaka konec sveta maxresdefault (8) Ko švedski fotograf obišče Slovenijo, nastane ta dih jemajoč posnetek shutterstock_1459797275 Ljudje, ki zjutraj nekajkrat prestavijo alarm, so pametnejši, pravi znanost! Nizke temperature in močan veter so spremenili Blatno jezero v zimsko čudežno deželo Blatno jezero je zaradi močnega vetra in mrazu prava zimska čudežna dežela · ·