“Moon selfie”: ta sebek je trenutno največji hit in narediti ga moraš tudi ti

Moon selfie je hit na internetu in tudi ti ga moraš narediti.

Dobrodošli na internet, kjer boste videli najbolj čudne stvari, ki si jih niste mogli predstavljati niti tisti, ki imate noro bogato domišljijo. Po fotografiji ženske, ki hodi v "golobjih petkah" in plišasti igrači, ki jo Keanu Reeves pelje s seboj na potovanje na Kitajsko, smo mislili, da je internet postal kraj, v katerem ni prostora za absurdnost, a očitno ni tako, saj je "moon selfie" norost, ki je ta hip hit na internetu.

Zvesti uporabniki spleta, ki radi zaidete na “čudno stran interneta”, tokrat imamo za vas nekaj ultra zanimivega  izziv moon selfie, s katerim je začel Nathan Knight, ko je objavil fotografijo na svojem računu na Twitterju. In kako doseči videz Lune?

Danes morate spodbuditi svojo prebavo, ker boste morali porabili ves toaletni papir, če želite ustvariti moon selfie. Ker nujno potrebujete rolico papirja! Dobro jo namestite pred svoj obraz, prižgite fotoaparat in ustvarite moon selfie. Recepta, kaj narediti, da bo sebek dober, ni ‒ pomembno je, da vaša domišljija podivja.

Nathan je na svojem računu na Twitterju zapisal, naj prepričamo ljudi, da smo lahko Luna tako, da naredimo moon selfie. Mislite, da je tem ljudem to uspelo?

Galerija slik ‒  Sebek “moon selfie”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!