TFM_SS20_LOOK_21 (1)
Utrip mesta · moda · moška moda

Moška moda 2020 za pomlad napoveduje kar nekaj zanimivih modnih trendov. Moški modni trendi za pomlad 2020 te čakajo v nadaljevanju!

Moška moda 2020 oziroma moški modni trendi za pomlad 2020 napovedujejo kar nekaj zanimivih reči. Znani oblikovalci mode namreč v zadnjih letih tudi v moških modnih trendih sledijo načelom mladostnosti, igrivosti, spolne nevtralnosti in dostopnosti. Nekateri trendi so primerni prav za vsakega moškega, nekateri pa za tiste modno najbolj ozaveščene in pogumne.

Moška moda 2020: moški modni trendi za pomlad 2020

Resen, a čuten saten

Moška moda 2020 zapoveduje saten. Saten je lahek material, primeren za tople spomladanske mesece. Letošnjo pomlad pa mora vsak moški, ki je v koraku s časom, v omari imeti vsaj en kos iz satena: najbolje s cvetličnim potiskom in v barvi fuksije. Si upate?

Cargo hlače

Devetdeseta so spet in! Cargo hlače v pravi kombinaciji, torej s pravo srajco ali puloverjem, so odlična izbira za vsak dan. Poiščite take s prevelikimi žepi; večji ko so žepi, bolj boste v trendu. Poskusite jih kombinirati z usnjenim pasom.

Luknjičasto in mrežasto blago

Če niste preveč sramežljivi, pravzaprav … če ste dovolj drzni in pogumni, lahko letošnjo pomlad v svojo kolekcijo vključite en mrežast ali luknjičast kos oblačila (majica, srajca, brezrokavnik …). Seksi in drzno, predvsem pa res samo za tiste moške, ki so zelo, zelo modno napredni.

Mornarske črte in trajnostni materiali

Moška moda 2020 oziroma moški modni trendi 2020 za pomlad narekujejo tudi morsko oziroma navtično modo, ki je pravzaprav klasika. In pomlad je popoln čas, da na plan spustite mornarja v sebi. Ta modni trend ni nič novega, je univerzalen v prostoru in času in pristaja prav vsakomur. Novost te pomladi pa bodo predvsem mornarsko obarvani kosi, narejeni iz recikliranega blaga.

Enobarvno usnje

Usnja ravno ne povezujemo s pomladjo, vendar bodo, vsaj glede na napoved modnih pist, usnjeni kosi letošnjo pomlad zelo IN. Moške obleke, srajce, hlače in celo brezrokavniki, in to v eni sami barvi!

Grafični potiski in divji vzorci

Moška moda 2020 pravi, da ne boste zgrešili z drznimi, divjimi vzorci na (pre)velikih srajcah ali jaknah. Za drznejše pa so tukaj živalski vzorci! Pa ne bojte se kombinirati vzorec na vzorec, barve čez barve, “mix & match” bo zadetek v polno.

Sandali

Pomlad 2020 moškim zapoveduje nošenje sandalov: usnjenih, luksuznih, na trakce, s čipko, med modno ozaveščenimi bodo letos vladali celo špartanski sandali.


69711735_360449638169990_3711465119089513946_n To je moška moda za 2020: moški modni trendi, ki bodo zaznamovali leto ACQUA_DI_GIO Darila za moške: najboljši moški parfumi, ki jim ne bo mogel reči ne shutterstock_291011051 Katerih 6 čevljev moški enostavno NE BI SMELI nositi? Vans_Vault_Sk8_Hi_46_MTE_DX_x_The_North_Face_Triple_Black_Vn Najboljše superge za zimo, v katerih ne boš moker in te ne bo zeblo · · · ·