fbpx

To so najboljše spletne trgovine za šport, ki jih uporabljajo tudi profesionalni športniki

Ponudba na spletu je preprosto bogatejša! In to so najboljše spletne trgovine za šport, ki jih uporabljajo tudi profesionalni športniki!

Vas zanima, katere so najboljše spletne trgovine za šport, v bistvu tako dobre, da se jih poslužujejo tudi profesionalci? Naš seznam najdete spodaj!

Ko je govora o športnih trgovinah, je teh v Sloveniji kar nekaj, tako spletnih kot fizičnih. A to še ne pomeni, da bomo v njih našli vse, kar potrebujemo.  Takrat lahko skočimo v najboljše spletne trgovine za šport, ki ponujajo nepregledno veliko izbire, in kjer bomo zagotovo našli izdelek, ki si ga želimo.

Pogledali smo, katere so najboljše spletne trgovine za šport v Evropi in katere vse dostavljajo tudi v Slovenijo. Vse omogočajo vračanje izdelkov, v kolikor vam ti ne bodo všeč. Nekatere med njimi dopuščajo tudi komentarje kupcev, s čimer si lahko pomagate pri določanje kakovosti nekega izdelka.

To so najboljše spletne trgovine za šport

Amazon

Spletna trgovina Amazon.de
Spletna trgovina Amazon.de

Na našem seznamu Najboljše spletne trgovine za šport, se je najprej znašel vsestranski Amazon. Uspeh spletnih trgovin, kot je Amazon, je razviden predvsem iz dejstva, da sami po sebi ne prodajajo veliko lastnih izdelkov, temveč so le posredniki med večjimi in lokalnimi trgovinami ter nami, kupci. Zato se lahko pohvalijo z neverjetno širokim izborom izdelkov različnih kategorij. Seveda se tu najde tudi ogromno športnih izdelkov. Ker ponavadi en izdelek ponuja več trgovin, lahko med trgovinami izberemo tisto, ki je najcenejša. Poleg tega so poštnine znotraj EU precej nizke, a seveda je to odvisno od trgovine, ki izdelek prodaja. V veliko pomoč so tukaj komentarji kupcev, ki izdelek pohvalijo oziroma opozorijo na njegove napake, kar je pri iskanju dejansko kakovostnih izdelkov vedno dobrodošlo.

Kot rečeno, stroški dostave so odvisni od prodajalca in velikosti izdelka. Pošiljka se bo v poštnem nabiralniku znašla v minimalno 7 dneh.
amazon.de

Sports Direct

Spletna trgovina Sports Direct
Spletna trgovina Sports Direct

Fizične trgovine je mogoče najti tudi v Sloveniji, že samo ime pa pove, da bomo v njej našli pretežno športno opremo. V njej bomo našli tako manj kot zelo znane znamke oblačil in opreme, kot so Adidas, Nike, Puma, Under Armour in podobno: vse od običajnih oblačil za vsakdan in do opreme za intenzivno telovadbo. Študentje lahko uveljavljajo tudi 10-odstotni popust na naročila prek spleta.

Dostava v Slovenijo vas bo stala 11,99 evrov.
sl.sportsdirect.com

Lifestyle Sports

Spletna trgovina Lifestyle Sports
Spletna trgovina Lifestyle Sports

Angleška športna trgovina ponuja širok izbor oblačil in opreme za različne športne dejavnosti. Izbirati bo mogoče med različnimi znanimi znamkami, kot so Adidas, Nike, Ellesse, Puma, Asics, Vans, Under Armour, Converse ter še in še. Opisi izdelkov so obogateni tudi z mnenji uporabnikov o samem izdelku.

Za mednarodne pošiljke (kamor je vključena tudi Slovenija) bo potrebno odšteti najmanj 14,99 evrov poštnine, na pošiljko pa bo potrebno čakati od 4 do 6 dni.
lifestylesports.com

Intersport

Spletna trgovina Intersport
Spletna trgovina Intersport

V Intersportovi spletni trgovini najdemo izdelke za različne športne aktivnosti: tek, pohodništvo, smučanje, plavanje, nogomet, tenis, fitnes … Praktično vse. Tudi tu najdemo priljubljene znamke, kot so Nike, Adidas, Reebok, Converse, Salewa, Salomon in ostale kakovostne znamke.

Stroški dostave so za naročila do 50 evrov 3,99 evrov, naročila nad 50 evrov za se pošiljajo brezplačno. Izjeme so le večje pošiljke, kot so recimo kolesa, smuči in vadbeni aparati, pri katerih lahko za poštnino odštejemo od 10 pa do 25 evrov. Dostava traja do 5 dni (oziroma 7 dni v primeru sezonskih znižanj).
intersport.si

eBay

Spletna trgovina eBay
Spletna trgovina eBay

Še en izmed mogotcev v svetu spletne prodaje je eBay, kjer najdete takorekoč vse! Tudi tu eBay velja kot posrednik med nami in trgovinami oziroma posamezniki, ki prodajajo določene izdelke. Ti so lahko povsem novi ali pa rabljeni. Cene so seveda temu primerne, vseeno pa se splača malce bolje pogledati, kateri ponudnik je najugodnejši. Redko kje boste našli bolj raznoliko ponudbo kot na eBay-u.

Tako poštnina kot čas dostave varirata od prodajalca do prodajalca.
ebay.com

Decathlon

Spletna trgovina Decathlon
Spletna trgovina Decathlon

Med najboljše spletne trgovine za šport sodi tudi Decathlon, ki svoje izdelke ponuja tudi v fizičnih prodajalnah po Sloveniji. Za razliko od ostalih trgovin pa bomo v Decathlonu našli cenovno ugodnejše izdelke. Seveda ne bodo manjkal niti nabor znanih znamk, kot so Adidas, Puma, Quicksilver in Shimano.

Stroški dostave znašajo 4 evre, izdelek pa boste na dom prejeli v 3 do 6 dneh (v kolikor je na zalogi, sicer se čas čakanja podaljša od 10 pa do 20 dni).
decathlon.si

Sportshop

Spletna trgovina Sportshop
Spletna trgovina Sportshop

Spletna trgovina ponuja vse, kar vam vaše športno srce poželi. V njej se lahko oblečete od glave do pet, izbirate pa lahko med opremo za dobesedno vse športe. Košarko, tek, rokomet, hokej, odbojko, tenis, nogomet, fitnes in še bi lahko naštevali. Tudi ponudba znanih znamk je pestra, med njimi se najdejo tudi Hummel, Select, Mizuno, Mikasa, Falke in Errea.

Za dostavo bo potrebno odšteti 11,95 evrov oziroma 0 evrov, če je vrednost nakupa nad 250 evri. Poštar bo s pošiljko pred vašimi vrati v roku 6 dni.
sportshop.com

EPSports

Spletna trgovina EPSports
Spletna trgovina EPSports

Specializirana trgovina bo odgovarjala predvsem tistim, ki iščejo opremo za ameriški nogomet. Najti je mogoče celotno opremo, od čevljev, oklepa pa do čelade. Seveda je mogoče kupiti tudi orodje za treniranje ameriškega nogometa ter tudi uradne drese ameriških ekip.

Poštnina znaša 18,95 funtov (22,76 evrov), na pošiljko pa je potrebno čakati le 3 do 4 dni.
epsports.co.uk

Ekosport

Spletna trgovina Ekosport
Spletna trgovina Ekosport

V Ekosportu boste našli oblačila in opremo za vse vaše dejavnosti na prostem: smučanje, pohodništvo, tek, plezanje … Ponudba preko 300 različnih svetovno znanih znamk ne bo nikogar pustila ravnodušnega.

Dostava znaša 22 evrov, dostavljalec podjetja DPD pa bo pri vas v roku 4 do 6 dni.
ekosport.eu

Keller Sports

Spletna trgovina Keller Sports
Spletna trgovina Keller Sports

Kot zadnja na našem seznamu Najboljše spletne trgovine za šport, je Keller Sports. Tu boste našli predvsem opremo za aktivnosti, kot so tek, kolesarstvo, fitnes in smučanje. Hlače, majice, ročne ure in nahrbtniki, vse od priznanih znamk, kot so Garmin, Nike, Adidas, Asics, The North Face in Patagonia.

Za poštnino bo potrebno plačati 7,90 evrov, izdelke pa bo UPS dostavil v roku enega tedna.
keller-sports.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!