13183264_645878935567004_843660247_n
V zraku · odnosi

Nekateri moški se poročijo le zaradi videza ženske, drugi zaradi denarja, ki ga ta poseduje –, a le pravi moški se bo pri svoji izbiri osredotočil na najpomembnejšo stvar: inteligentnost ženske. Ker le s tako osebo lahko skupaj zgradita svoj nezrušljivi imperij ljubezni. In to je tisto, kar naj bi bil namen partnerskega odnosa.

Ko iščete svojo boljšo polovico, se trudite, da bi našli popoln paket. In četudi ta verjetno ne bo idealen, je pomembno, da vključuje najpomembnejšo stvar: INTELIGENTNOST ŽENSKE – ta je merilo, ki vam lahko pomaga pri odločanju o tem, s kom želite preživeti preostanek življenja.
Pamet vedno postavite na prvo mesto!

5+ resnic, zakaj je DOBRO biti v razmerju s pametno žensko:

… pomagala vam bo rešiti vsako težavo.
Ob inteligentni ženski se bo vaše življenje spremenilo na bolje. Zaradi njene zagnanosti boste postali tudi vi veliko produktivnejši. Ona vas bo motivirala, vi pa ji boste dali energijo, da se počuti bolje glede svojega dela in življenja.
… odprla vam bo oči.
Inteligentna ženska vam bo pomagala videti svet z drugačne perspektive, kot bi ga videli prej. Njen pogled na stvari vas bo spodbudil k temu, da postanete tudi sami bolj razgledani. Služila vam bo kot vir informacij, dala pa vam bo tudi dober nasvet, ki vam bo pomagal rešiti težave, ki jih imate.

… našli boste svojo zaupnico.
Inteligentna ženska ve, kako varovati skrivnosti. Poskrbela bo, da vam bo stala ob strani, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Postavila se bo za vas pred celim svetom.
… ve, kako se postaviti zase.
Največje težave, s katerimi se pari srečujejo, so verjetno nesporazumi. Inteligentna ženska bo vedela, kako predstaviti svoje argumente. Pare, ki niso intelektualno zreli, lahko prepiri prizadenejo, kar lahko vodi do razhoda.
… pomagala vam bo pri financah.
Inteligentna ženska vam bo pomagala, da se postavite na zeleno vejo. Če imate težave, vam bo svetovala, sicer pa vas bo spodbujala, da s skupnimi močmi dosežeta več.
… želi, da ste uspešni.
Inteligentna ženska bo vedno želela najbolje za vas. Pomagala vam bo pri stvareh, ki so povezane s kariero, in vas bo motivirala, da naredite več. Ne bo ljubosumna zaradi vašega uspeha in žalostna, ker ga ona ni dosegla.

… z vami bo tudi takrat, ko nobenega ne bo.
Inteligentna ženska vedno stoji ob strani svojemu partnerju. Ne bo obupala ali vas zapustila. Ob vas bo tudi takrat, ko nimate prav in bi kaj morali narediti drugače.
… ljubljeni boste, kot še nikoli niste bili.
Inteligentna ženska ne bo v razmerju, preden ne bo natančno ocenila prednosti in slabosti partnerja. Če je z vami, potem imate ob sebi verjetno nekoga, ki vas ljubi, in za vas skrbi kljub vašim pomanjkljivostim. S svojo izbiro vam tudi dokazuje, da vas je pripravljena ljubiti v slabem in dobrem.


1466773723-channing-tatum-jenna-dewan-step-up Tega pametna in močna ženska od partnerja NE BO zahtevala! https://citymagazine.si/clanek/adler-lodge-ritten-carobne-hiske-v-italijanskih-dolomitih-ki-cakajo-nate/ Moški, ki si te ne zasluži: tako odkriješ, da IMA DRUGO grayscale-photo-of-woman-sitting-on-wooden-planks-while-2352303 Vsi narcisi se do svojih “žrtev” vedejo enako! Imaš kakšnega v svoji bližini? Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže Bodi močnejša od bolečine: 4 znaki, da ti tvoj partner laže · · · · ·