fbpx

Keurig Drinkworks: hišni bar, ki vam po kavi in pivu pripravi še koktajl

Keurig je znova odkril vašo ‘slabo točko’ s Keurig Drinkworks hišnim barom, ki pripravi koktajle, pivo in vino, pri tem pa vam ni treba imeti prav nič veščin barmana. Le en dotik gumba, pa je stvar pripravljena.

Keurig Drinkworks je podobna zadeva kot aparati za kuhanje kave, kjer je vsa pijača ‘stisnjena’ v kapsulo, aparat pa vsebino spremeni v pijačo. Izberemo margarito, mojito, moskovsko mulo ali kaj drugega iz nabora dosegljivih pijač, potem pa aparat stori svoje.

Ker so v kapsulah alkohol, barvila in okusi, aparat doda vodo in mehurčke (ogljikov dioksid) in koktajl ohladi na primerno temperaturo oziroma sestavine primerno zmeša ter jih nalije v kozarec.

Keurig Drinkworks aparat za koktajl, vino in pivo.
Keurig Drinkworks aparat za koktajl, vino in pivo.

Poleg je tudi aplikacija, katere glavni namen je razumevanje delovanja robota barmana, naročanje dodatnih kapsul ali preprosto pridobivanje dodatnega znanja s področja mešanja alkoholnih pijač.

Kapsule za izdelovanje pijače.
Kapsule za izdelovanje pijače.
Aplikacija z nasveti.
Aplikacija z nasveti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
drinkworks.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!