Drsališče na Bledu
Utrip mesta · destinacija

Letošnjo zimo bo dogajanje na Bledu popestrilo romantično in elegantno drsališče z najlepšim razgledom in pestrim dogajanjem. Romantično drsališče na terasi Kavarne Park so postavili Sava Hoteli Bled v sodelovanju z Lucky Luka, arhitektko Petro Volavšek ter ob podpori lokalne skupnosti.

Bled se že od nekdaj ponaša s slovesom ene najbolj romantičnih destinacij v Evropi. V skladu s tem so Sava Hoteli Bled v sodelovanju s podjetjem Lucky Luka in arhitektko Petro Volavšek pripravili koncept romantičnega drsališča na prostem, ki je letos umeščeno na terasi Kavarne Park. Nastalo je elegantno drsališče na prostem z najlepšim razgledom na Bledu!

PREBERITE ŠE: Slovenska drsališča: kje lahko drsamo v Sloveniji?

Na Bledu je drsanje romantično, čarobno in zabavno!

Ali se boste podali na zmigovanje na ledu z družino, v dvoje, ali v družbi prijateljev, vas vse do 28. februarja 2016 čakajo pestra doživetja na ledu in ob njem. Pripravljajo zabavna doživetja kot so hokej z metlami, curling z likalniki za zaključene skupine, salsa zmigovanje na ledu, posebej zabavna je Podjetniška curling liga, zabavno tekmovanje v priljubljenem curlingu pa je odlična ideja tudi za družinski team building, ali druženje s prijatelji! Novost je možnost praznovanj rojstnih dni na ledu, za podjetja, šole in vrtce pa bodo organizirali tudi obdarovanje otrok z Božičkom ali dedkom Mrazom ter prednovoletna druženja za zaključene družbe.

Za zimsko veselje vaših brbončic bo poskrbela Kavarna Park, kjer ponujajo edino originalno blejsko kremno rezino, slastne zavitke, slivov cmok s pravo vanilijevo kremo, mini hamburgerje, slastno klobaso z zeljem in curryjem … Drsališče so s slavnostnim prižigom lučk odprli nekdanji hokejist Tomaž Razingar, nekdanji veslač Iztok Čop in radijski voditelj Miha Deželak drsališče.

Foto utrinki z dogodka:
Drsališče z razgledom na BleduOdpri galerijo


Luksuzne koče Luksuzne zimske koče v Alpah Weihnachtsmarkt_dom_pano_01-gross-TęKoelnTourismus-GmbH_Dieter-Jacobii Nemčija – doživimo zimsko pravljico PicMonkey Collage Luksuzne hiše na pečinah, ki jih lahko najamemo Resnične Disney lokacije Disney: 18 resničnih krajev, ki so navdihnili Disneyjeve risanke · ·