Naprava izgleda futuristično.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Navdušenje nad navidezno resničnostjo je v zadnjem času nekoliko zamrlo. Razloge za to lahko iščemo predvsem v ločljivosti naprav, ki se ne morejo primerjati s človeškim očesom.

Varjo je naglavni set za mešano resničnost, ki uspešno rešuje to težavo. Proizvajalci namreč obljubljajo, da bo s posnemanjem delovanja očesa prispeval k boljši ločljivosti.

Za to sta zaslužna Sonyjeva 0,7-palčna Full HD MicroOLED-zaslona, ki ponujata gostoto 3000 slikovnih pik na palec in 20-stopinjski vidni kot. Zahvaljujoč tehnologiji sledenja pogledu se bo virtualna slika vselej nahajala pred vašimi očmi.

Finsko tehnološko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2016, si želi izdelek čim prej lansirati na trg. Pričakovati je, da bo naglavni set brez vključene mešane resničnosti na voljo že letos, medtem ko ga bodo proizvajalci nadgradili v letu 2019.

Na spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako je videti svet skozi prototip naprave, ki združuje resnični in virtualni svet.


Geneinno-Titan-_-featured Titan: podvodni dron, ki se potopi do 150 metrov globine UA Sport Wireless Train Headphones - Project Rock Edition Under Armourjeve nove slušalke so plod sodelovanja z ‘The Rockom’ ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon. ADCASE: “airbag” za vaš pametni telefon FireShot Capture 10 - ROG Strix SCAR II I Lapt_ - https___www.asus.com_us_Laptops_ROG-Strix-SCAR-II_ copy Asus z modeloma Strix Scar II in Strix Hero II navdušuje igričarje · · · ·