res-lg-x-power-2-pre-05_1200x1200.png.pagespeed.ce.se8ouUNAJ3
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Energija in eleganca, hitro polnjenje, kamera s 13 MP, velik zaslon, optimizirana zmogljivost, popoln za obogateno resničnost – vse to je pametni telefon LG X Power 2. In z malo sreče je lahko vaš. Vse, kar morate narediti, je, da pravilno odgovorite na spodaj zastavljeno nagradno vprašanje in tako sodelujete v žrebu za pametni telefon LG X Power 2.

LG X POWER 2 JE TELEFON, NAREJEN, DA TRAJA.

Z izjemno zmogljivo baterijo 4.500 mAh, minimalističnim in modnim videzom ter zaokroženim profilom bo LG X Power 2 postal vaš idealni spremljevalec. Uživajte vikend in pojdite na kampiranje z družino ali na smučanje s prijatelji. Izkoristite 8 ur uporabe fotoaparata ali 7 ur snemanja videoposnetkov ali 18 ur gledanja filmov ali 12 ur GPS navigacije ali 19 ur brskanja po spletu. Polnilec lahko pozabite doma – za popoln vikend brez skrbi. Popolnoma napolnite telefon v 2 urah in 12 minutah. Se vam še bolj mudi? S samo 30-minutnim polnjenjem napolnite baterijo za 27 %, kar omogoča, da telefon uporabljate skozi cel dan. Kamera s 13 MP ujame vse podrobnosti najlepših trenutkov vašega življenja.

NAGRADNA IGRA

Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite pametni telefon LG X Power 2! Nagrado bomo žrebali 21. decembra ob 9.00.

Kako dolgo morate polniti pametni telefon LG X Power 2, da je popolnoma napolnjen?
a) 30 minut
b) 2 uri in 12 minut
c) 5 ur

Nagrajenec nagradne igre je Anže Sušnik.

Nagrajencu iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.


LG V30 LG V30: Najboljše vedno pride na koncu (test) 1000-500-citymagazine-cover Tudi Apple z zložljivim telefonom cover-telefoni To so mobilni telefoni naše mladosti – in priznaj si, da jih pogrešaš! razer-phone-usp-03 (1) Razer Phone: pametni telefon za ljubitelje igric · · · · ·