Nagradna igra: osvojite pametni telefon LG X Power 2

Energija in eleganca, hitro polnjenje, kamera s 13 MP, velik zaslon, optimizirana zmogljivost, popoln za obogateno resničnost – vse to je pametni telefon LG X Power 2. In z malo sreče je lahko vaš. Vse, kar morate narediti, je, da pravilno odgovorite na spodaj zastavljeno nagradno vprašanje in tako sodelujete v žrebu za pametni telefon LG X Power 2.

LG X POWER 2 JE TELEFON, NAREJEN, DA TRAJA.

Z izjemno zmogljivo baterijo 4.500 mAh, minimalističnim in modnim videzom ter zaokroženim profilom bo LG X Power 2 postal vaš idealni spremljevalec. Uživajte vikend in pojdite na kampiranje z družino ali na smučanje s prijatelji. Izkoristite 8 ur uporabe fotoaparata ali 7 ur snemanja videoposnetkov ali 18 ur gledanja filmov ali 12 ur GPS navigacije ali 19 ur brskanja po spletu. Polnilec lahko pozabite doma – za popoln vikend brez skrbi. Popolnoma napolnite telefon v 2 urah in 12 minutah. Se vam še bolj mudi? S samo 30-minutnim polnjenjem napolnite baterijo za 27 %, kar omogoča, da telefon uporabljate skozi cel dan. Kamera s 13 MP ujame vse podrobnosti najlepših trenutkov vašega življenja.

https://www.youtube.com/watch?v=O_jOhkWJD4k

NAGRADNA IGRA

Odgovorite na nagradno vprašanje in zadenite pametni telefon LG X Power 2! Nagrado bomo žrebali 21. decembra ob 9.00.

Kako dolgo morate polniti pametni telefon LG X Power 2, da je popolnoma napolnjen?
a) 30 minut
b) 2 uri in 12 minut
c) 5 ur

Nagrajenec nagradne igre je Anže Sušnik.

Nagrajencu iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Dodatne Informacije

Več informacij o pametnem telefonu LG X Power 2:
lgmobile.si

Vsebino omogoča Vama Trade Povšič & CO.,d.o.o.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Iphone SE 2 2020: Je to iPhone za 99 % uporabnikov?