#225 – CITY MAGAZINE

Zadnjič posodobljeno: :

December je del leta, ko večino časa posvetim sebi, svoji družini in prijateljem. A je to tudi del leta, ko vedno sprejemam pomembne življenjske odločitve – tudi takšne, povezane s poslom. Gledam nazaj, analiziram in hkrati vselej sestavljam sezname – a ne zaobljub, temveč ciljev, ki jih želim doseči v prihodnosti.

Zame je leto 2017 bilo v mnogih pogledih izjemno uspešno. Podjetje se po veliki krizi vrača na stara dobra pota in dobiva zagon v novih projektih. To je pomembno, saj so ti uspehi naši skupni uspehi – torej tako ustvarjalcev Cityja kot vas bralcev. Pomenijo, da bomo v prihodnje lahko ustvarjali bolje in več, kar se v medijih leta 2017 sliši kot znanstvena fantastika. A če se kot ustvarjalec medijske vsebine zavedaš metamorfoze medijskega sveta in jo znaš izkoristiti v svoj prid, je lahko prihodnost izjemno svetla. In ta metamorfoza se dogaja danes in bo medijski svet v naslednjem letu izjemno spremenila. Tisti, ki ne bodo na vlaku prihodnosti, bodo ostali v preteklosti, in tako je tudi prav. Slabo in povprečno bo zdesetkala svetovna globalizacija in preživeli bodo le tisti, ki bodo znali pripovedovati dobre zgodbe. A ne le to. Preživeli bodo tisti, ki bodo v poslu medijev ostali pokončni, etični in originalni. In to je tisto, na kar stavim v letu 2018. Z decembrom smo stopili v revidirano naklado naše revije, ki jo bo izvajalo revizijsko podjetje Deloitte, in tako naredili prvi korak, za katerega upamo, da bo dobil čim večje število posnemovalcev med mediji. Skupaj upamo na povrnitev zaupanja v tiskane medije. Medijski način, pri katerem se slehernemu posamezniku prav zares ustavi čas in najde tiste trenutke le zase.

Želim vam prijazne in mirne praznike ter svetlo leto 2018.

Jan Macarol Vrabec,
urednik

Facebook: janmacarol
Instagram: janmacarol
YouTube: janmacarol

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#248 – CITY MAGAZINE