Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti

Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti

Ste pripravljeni na zimske jakne iz galaksije daleč, daleč stran? Columbia je namreč za svojo novo kolekcijo moči združila s franšizo Star Wars in tako pripravila zimske jakne, ki so jih navdihnili Luke Skywalker, Han Solo in princesa Leia Organa iz filma Imperij vrača udarec.

Kolekcija Columbia x Star Wars The Empire Strikes Back je sestavljena iz treh zimskih jaken, vsaka pa je narejena po vzoru enega izmed treh junakov filma Vojna zvezd: Imperij vrača udarec.
Oboževalci Han Sola imajo na voljo vodoodporno parko, z odlično izolacijo in kapuco iz umetnega krzna.

Tisti, ki prisegajo na princeso Leio Organo, bodo lahko kupili nekoliko bolj oprijeto toplo jakno/brezrokavnik s snemljivo kapuco in všitimi rokavi.

Zadnji model iz kolekcije je narejen po vzoru Luka Skywalkerja. Jakna z izolacijo v naravnih tonih ima podložene rokave in visok ovratnik. Tudi ta jakna je vodoodporna.

Pri Columbii so naredili le 1.980 različic vsakega stila in s tem proslavili leto, ko je Imperij vrača udarec prišel v kina. Cena za kos je okoli 400 evrov, jakne pa bodo na voljo od 8. decembra v trgovinah Columbia in na uradni spletni strani.

Galerija – Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti

Dodatne Informacije

Več informacij:
columbiasportswear.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše visoke superge za ženske 2021