Thalasso Spa Lepa Vida
V zraku · buzz buzz

Današnji življenjski ritem stresno vpliva na naše telo, zato je treba pravočasno poskrbeti za sprostitev telesa in duha. Talasoterapija je pomembna veja zdravilne dejavnosti, ki za izboljšanje počutja uporablja darove morja in blagodejne učinke morske klime. Prava talasoterapija se lahko razvija in izvaja le ob morski obali, kjer se nahaja tudi Thalasso Spa Lepa Vida, za katerega vam podarjamo 3 bone.

Thalasso Spa Lepa Vida je umeščen sredi solinskih polj, kjer se zaradi izparevanja soli ustvari posebna, t. i. solinska mikroklima. Poleg kopeli v slanici in oblog s solinskim blatom vam je na voljo še tudi veliko drugih programov.

Želite Thalasso Spa Lepa Vida na solinah obiskati brezplačno? Potem odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in upajte, da bo eden od treh bonov za 120-minutni obisk, ki jih podarjamo, priromal na vaš naslov.

Nagradna igra je zaključena. Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti.

Tatuji z motivi iz Pixarjevih animacij Tatuji z motivi Pixarjevih junakov so še bolj prikupni kot animirani! Tatuji s skritim pomenom Tatuji s skritim pomenom Unequal Scene - tanka meja med revščino in bogastvom Unequal Scenes – prepad med revščino in bogastvom iz zraka Bazen iz Coca-Cole Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos