Nagradna igra: podarjamo pametni telefon Nokia 3.4

Foto: Nokia

Nokia in City magazine podarjata pametni telefon Nokia 3.4. Te zanima, kako prideš do te privlačne nagrade? Spodaj so vsa navodila!

Kako sodelovati v nagradni igri?

  • sledi Instagram profilu @citymagazineslo
  • na profilu @citymagazineslo všečkaj spodnjo objavo in pod njo označi prijatelja/-ico, s katerim/-o so telefonski pogovori najbolj zabavni
  • če želiš, objavo deli tudi v svoji Instagram zgodbi (story)

Nagrada – Nokia 3.4


Nokia 3.4 zahvaljujoč mobilni platformi Qualcomm® Snapdragon ™ 460 ponuja resno nadgradnjo zmogljivosti, ki vam daje več moči, da kar najbolje izkoristite svoj telefon. Z velikim 6.39” zaslonom HD+, ki ima luknjico za sprednjo kamero in zmogljivo trojno zadnjo kamero z izjemno širokim objektivom in UI-slikanjem ponesite svojo kreativnost na novo raven. Nokia 3.4 ima operacijski sistem Android 10 OS in Nokia Android zavezo z dvema letoma nadgradenj operacijskega sistema. Vse to je podprto z dvodnevno življenjsko dobo baterije in predstavljeno v vrhunskem, brezčasnem dizajnu, ki zagotavlja trajen slog in sledi svojim finskim koreninam. Na voljo je v treh novih živahnih barvah, navdih zanje pa so črpali v nordijski naravi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!