Nagradna igra: podarjamo pametni telefon Nokia 3.4

Foto: Nokia

Nokia in City magazine podarjata pametni telefon Nokia 3.4. Te zanima, kako prideš do te privlačne nagrade? Spodaj so vsa navodila!

Kako sodelovati v nagradni igri?

  • sledi Instagram profilu @citymagazineslo
  • na profilu @citymagazineslo všečkaj spodnjo objavo in pod njo označi prijatelja/-ico, s katerim/-o so telefonski pogovori najbolj zabavni
  • če želiš, objavo deli tudi v svoji Instagram zgodbi (story)

Nagrada – Nokia 3.4


Nokia 3.4 zahvaljujoč mobilni platformi Qualcomm® Snapdragon ™ 460 ponuja resno nadgradnjo zmogljivosti, ki vam daje več moči, da kar najbolje izkoristite svoj telefon. Z velikim 6.39” zaslonom HD+, ki ima luknjico za sprednjo kamero in zmogljivo trojno zadnjo kamero z izjemno širokim objektivom in UI-slikanjem ponesite svojo kreativnost na novo raven. Nokia 3.4 ima operacijski sistem Android 10 OS in Nokia Android zavezo z dvema letoma nadgradenj operacijskega sistema. Vse to je podprto z dvodnevno življenjsko dobo baterije in predstavljeno v vrhunskem, brezčasnem dizajnu, ki zagotavlja trajen slog in sledi svojim finskim koreninam. Na voljo je v treh novih živahnih barvah, navdih zanje pa so črpali v nordijski naravi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Mitja Okorn, Life in a Year (2020): prvi hollywoodski film slovenskega režiserja prihaja na Amazon Prime Video