Lapis ogrlice
Utrip mesta · moda

Priprave na praznovanje najbolj bleščeče noči v letu se bližajo koncu. Izbrano že imate tisto malo črno obleko, vendar manjka še en bleščeč detajl. Da ti olajšamo izbiro, trem podarjamo ogrlico iz kristala po želji. Zate smo pripravili kar 14 različnih ogrlic.

Kako se odločiš? Na primer, izhajamo iz horoskopa. Trenutno aktualen je kristal strelca (in kozoroga): ametist. Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij, kristal ljubezni za našega duha. Vse ostale kristale in opise najdeš v spletni trgovini LAPIS: lapis-butik.si.

Bamboo koralaOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: Nagradna igra: torba NOBU – torba z zamenljivim poklopcem

Poleg ogrlice prejmeš čudovito škatlico, v kateri bo ogrlica varno spravljena.

Nagradna igra je zaključena. Pravilni odgovor se glasi: 14 ogrlic.

Nagrado prejmejo Klavdija Dovečer, Tadeja Rebolj in Tina Čargo. Iskrene čestitke. Nagrajenke bodo o nagradi obveščene po elektronski pošti.

Nobu - torba z zamenljivim poklopcem Nagradna igra: torba NOBU – torba z zamenljivim poklopcem Luksuzne ročne ure Filippo Loreti Filippo Loreti: luksuzne ročne ure, ki si jih lahko privošči vsak! Paul Mason je najbolj modni Božiček na svetu Paul Mason: najmodnejši Božiček na svetu PicMonkey Collage Nama za praznike vabi v svet spodnjega perila in parfumov ·