The Deuce
Kulturni izbor · film

Leto 2017 nam ne bo postreglo le s fantastičnimi filmi, ampak tudi s prav tako fantastičnimi serijami, ki jih bomo z veseljem spremljali. Med drugim pričakujemo tudi nekaj ‘povratnikov’, kot so na primer Igra prestolov, Twin Peaks in Stranger Things. Poglejte si, katere so najbolj pričakovane serije 2017.

Najbolj pričakovane serije 2017:

Taboo (10. januar 2017, BBC 1)

Pustolovec James Keziah Delaney se po dolgem potovanju v Afriko vrne v Veliko Britanijo, da bi maščeval svojega očeta in prevzel njegov ladijskih imperij. Pri tem se sooča s sovražniki in korupcijo.

Legion (Legija, 8. februar 2017, FX)

David Haller alias Legion ima supermoči, ki presegajo razumevanje. A njegova moč ni zastonj. Davida tako muči razcepljena osebnost, več osebnosti, vsaka izmed njih pa poveljuje drugačni vrsti supermoči. Medtem ko poskuša najti pot do duševnega zdravja, spozna dekle svojih sanj.

Iron Fist (17. marec 2017, Netflix)

Milijarder Danny Rand se po letalski nesreči po 15 letih vrne v New York. Medtem ko so ga vsi imeli za mrtvega, se je on dejansko usposabljal za mojstra kung fuja s posebnimi močmi.

Guerrilla (april 2017, Sky Atlantic)

Politično aktiven par osvobodi političnega zapornika in v Londonu v burnih sedemdesetih oblikuje radikalno podzemno celico, pri čemer so na kocko postavljeni njun odnos in vrednote.

Star Trek: Discovery (maj 2017, Netflix)

Zgodba se dogaja 10 let pred prvotno zgodbo in serijo Star Trek. Obljubljajo novo posadko, nove nepridiprave, nove junake, nove svetove in sodeč po ‘teaserju’ neverjetne CGI-učinke (računalniško ustvarjeni prizori).

PREBERITE ŠE: Top serije, ki vas bodo popolnoma prevzele

American Gods (spomladi 2017, Amazon Prime)

Bivši kaznjenec z imenom Shadow sreča skrivnostnega moškega, ki se imenuje Wednesday in ki o Shadowu ve več, kot se sprva zdi.

Loaded (junij 2017, Channel 4)

Štirje prijatelji, ki so s prodajo svojih videoiger postali multimilijonarji, prodajo podjetje za več kot 200 milijonov evrov in se prek noči iz štirih prijateljev, ki igrajo videoigre, spremenijo v resne igralce v umazani igri.

Gypsy (2017, Netflix)

Jean Holloway je terapevtka, ki se zaplete v nevarne in intimne odnose z ljudmi iz življenj svojih pacientov.

El Chapo (2017, Netflix in Univison)

Zgodba temelji na življenjski zgodbi enega izmed najbolj razvpitih kriminalcev na svetu Joaquina El Chapa Guzmana. Resnična zgodba se tako poda v svet umorov, drog, korupcije in zvezdnikov.

The Deuce (2017, HBO)

The Deuce pripoveduje zgodbo o legalizaciji in posledično vzponu pornoindustrije v New Yorku, ki se je začela v sedemdesetih. Med drugim raziskuje tudi porast virusa HIV, nasilje in epidemijo drog ter posledične vzpone in padce trga nepremičnin, ki sovpadajo s spremembami.

PREBERITE ŠE: Filmi 2017: najbolj pričakovani filmi leta 2017

Katere serije najbolj pričakujemo med ‘povratniki’?

Fortitude, 2. sezona, 26. januar 2017, Sky Atlantic
Catastrophe, 3. sezona, spomladi 2017, Channel 4
Better Call Saul, 3. sezona, spomladi 2017, Netflix
Twin Peaks, 3. sezona, poleti 2017, Sky Atlantic
Game of Thrones (Igra prestolov), 7. sezona, poleti 2017, HBO
Stranger Things, 2. sezona, poleti 2017, Netflix
Peaky Blinders, 4. sezona, 2017, BBC Two


Slovenski film Rezbar Oglejte si nagrajeni kratki slovenski film Rezbar Filmi januar 2017 Januarja v kinu – najboljši filmi v uvodu leta 2017 Film Alien: Covenant (2017) Filmski napovednik: Alien: Covenant (Osmi potnik: Zaveza, 2017) zqQ0g8q8HwSZcM5fYxBVIP5sk3R 14 najboljših bratskih parov na filmskih platnih · ·