diego-rosa-1ACDIdNTXaY-unsplash
V zraku · odnosi

Kaj je moškim supervšeč pri spolnosti? Na Redditu so moški odgovorili na to vprašanje in baje ravno teh 11 značilnosti dela žensko v postelji najboljšo ljubimko.

Nekateri odgovori moških, ki so na to vprašanje odgovarjali, te bodo morda presenetili, pomembno pa je tudi vedeti, da moški res ne gledajo, ali imaš popolne obline in “raztegljive” ude. Pa si poglejmo, kaj so zapisali uporabniki Reddita!

1. Navdušenje

“Entuziazem, entuziazem in še enkrat … entuziazem!”

2. Privlačnost

“Ni mi tako pomembno, kaj točno dela ženska v postelji. Bolj pomembno mi je, da ljubim to osebo in da me močno privlači.”

3. Iskrice

“V prvi vrsti je kemija med nama. Najboljši seks, ki sem ga kadarkoli imel, je bil z žensko, ki sem jo močno privlačil in to sem lahko tudi sam jasno začutil.”

4. Poželenje

“Moški hrepenijo po tem, da si jih nekdo želi, enako kot ženske. Ko mi ženska zašepeta na uho, da si me želi, da sem ji seksi in mi to pokaže, jaz to smatram za superseksi stvar!”

5. Božanje

“Ko mi pokaže, da ljubi moje telo. Vseeno mi je, če mi to pokaže z gesto (da roko okoli mojih bokov, me objame, …). Genialno mi je, ko se želi z mano crkljati.”

6. Odprtost in samozavest

“Spolna kompatibilnost. Ima nekaj posebnih želja in zdi se mi super, ko je ženska odprta zanje, čeprav tega še nikoli ni poskusila. Pomembno se mi zdi, da se v postelji počutim dobro in da sem lahko to, kar v resnici sem, brez strahu, da me bo zaradi nečesa obsojala. A najboljše, kar lahko ženska stori med seksom je to, da pokaže svojo samozavest.”

7. Zavzetost

“Vsaka je drugačna. Dokler v seksu uživa, pride in pove, kaj ji je v postelji všeč, je to najlepše.”

8. Srce

“Navdušenje je vse! Talent in sposobnosti ne štejejo nič, če pri tem ne vključi svojega srca.”

9. Rada eksperimentira

“Če ženska z veseljem raziskuje vse možne vidike spolnosti, je to zame čudovita izkušnja. Sposobnost komuniciranja je pri tem zelo pomembna.”

10. Mobilnost

“To, kar naredi žensko dobro v postelji, je to, da pri tem sploh ne rabiva biti v postelji. Vse, kar hočem je, da si me želi – in ni nujno, da je med rjuhami v postelji z zatemnjenimi lučmi tik pred spanjem. Želim, da se me dotika v avtu, da se ljubiva v kuhinji, vseeno je, kje. Ni nama treba iti do konca, samo želim si vedeti, da si me želi. To mi je zelo seksi.”

11. Prisotnost

“Dejstvo je, da je ona Z MENOJ v postelji.”

jake-noren-IHKGhgoKQiQ-unsplash Bravo, uspelo ti je izgubiti žensko, ki si je pravzaprav želela, da bi lahko bila tvoja! ian-dooley-OfbAhwCZRXk-unsplash Prijateljem, ki nas branijo, kadar se ne zmoremo sami shifaaz-shamoon-pNrMhpntZFM-unsplash (1) Samo zato, ker dobro nosim svoje breme, to še ne pomeni, da ni težko affection-art-backlit-couple-556662 Nekateri ljudje ne bodo ostali z vami za vedno, zato jih imejte radi, dokler so ob vas ·