To so neverjetne stvari, ki o tvojem razmerju govori tvoj pametni telefon!

Ne potrebuješ ljubezenskih strokovnjakov, da bi izvedela, KAJ JE DOBRO in KAJ SLABO v tvojem odnosu – dovolj je, da pogledaš svoj telefon, ki skriva marsikatero informacijo.

Odkar so telefoni na trgu, so številni pari izgubili povezanost in se počutijo, kot da je med njima nastala velika vrzel. Po drugi strani pa je ta naprava omogočila, da si na vsakem koraku v stiku z ljubljeno osebo. O slabostih in prednostih sodobnih tehnologij bi tako lahko razpredali do jutri, dejstvo pa je, da morata najti zdravo mejo uporabe, ki ne bo škodovala vama kot celoti in kot individuumoma.
Si že kdaj razmišljala, da tvoj telefon hrani veliko podatkov, ki lahko povedo nekaj tudi o tvoji zvezi?

To tvoj telefon pove o tvojem razmerju …

Kako pogosto se slišita?

Dejstvo je, da živimo v tehnološki družbi, katere glavni “gadget” je telefon. In četudi ti morda niso všeč tehnologije, se uporabi teh ne moreš izogniti. Postale se potreba, ne luksuz.
Ne glede na to, kakšno delo opravljata, bosta kljub vsemu našla čas drug za drugega, se poklicala ali si izmenjala kakšno ljubko sporočilce. Med pavzo, sprehodom do stranišča ali na poti v/iz službe. Tudi kratke interakcije namreč pomagajo ohranjati povezanost med vama.
Če imaš čas za družbena omrežja in lovljenje Pokemonov, ga boš našla tudi za svojega dragega (in on zate). Če ga ne želita najti drug za drugega, kaj počneta skupaj?

Kako pogosto se slišita?
Kako pogosto se slišita?

Skrivata telefon drug od drugega?

Če opaziš, da skriva telefon in ga je strah, da bi ga prispel v tvojih rokah, verjetno nekaj skriva (enako je, če te stvari počneš ti). V iskrenem odnosu so stvari transparentne in ni razloga, da bi karkoli skrivala. Močni pari si povedo stvari in ne delajo drug drugemu za hrbtom.

Povsem mogoče je, da tvoj partner ničesar ne skriva, vendar njegovo vedenje vseeno nakazuje, da vajino razmerje ne temelji na zaupanju. Jasno je, da si vsak zasluži svojo zasebnost in je povsem bizarno, da pregleduješ njegov telefon in ga nadzoruješ, vendar to ne pomeni, da bo od tebe skrival, s kom se je pogovarjal in kaj je počel.

Kakšne so vajine fotografije?
Kakšne so vajine fotografije?

Kakšne so vajine fotografije?

Nekateri ljudje ne želijo hraniti zasebnih fotografij na telefonu. V tem primeru je povsem normalno, da nimajo niti fotografij partnerjev. Vendar! Če ima tvoj partner fotografije vseh drugih ljudi, ki so mu pomembni, tvojih pa ne, je verjetno nekaj narobe.
Včasih se ljudje ne zavedajo, da imajo le vzporedno vlogo v življenju partnerjev, čeprav mislijo, da imajo glavno. V tem primeru je pomembno, da se pogovoriš s partnerjem, da bi razumela, zakaj se to dogaja.
Zanimivo je, da tudi vajine skupne fotografije veliko povedo – sta zares srečna?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!