Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile.
V zraku · buzz buzz

Uživajte v najboljših fotografijah kosmatinčkov.

Umetniki na različnih fotografskih natečajih nas vsako leto presenetijo s čudovitimi fotografijami. Tekmovanj za najboljše fotografije v različnih kategorijah je nešteto, The Kennel Club Dog Photographer of the Year pa je res nekaj posebnega, še posebej za tiste, ki imate radi kosmatinčke.

Na natečaju za najboljšo fotografijo psa 2018 so se umetniki potegovali za nagrade v desetih kategorijah, kot so ‘psi pomočniki in dobrodelni psi’, ‘psi pri igri’ ‘portret psa’ itd. Za nagrade se niso potegovali zgolj najbolj izkušeni, temveč tudi najmlajši (do 11. leta), Young Pup Photographer, katerih fotografije so slavile njihove poglede na kosmatince. Kako so fotografije videti, si oglejte v galeriji slik.

Galerija slik – Najlepše fotografije psov

Zmagovalna fotografija natečaja: Monica Van Der Maden (Nizozemska)Odpri galerijo
Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1, 1 milijard let. Znanstveniki odkrili najstarejšo barvo na svetu, ki je stara 1,1 milijarde let Kopalke iz lepilnega traka so hit letošnjega poletja. Kopalke iz lepilnega traku so hit letošnjega poletja Nago, z bleščicami okrašeno telo žensk, s katerim želijo dokazati, da se lepota skriva v različnih oblikah. Golo, z bleščicami okrašeno telo žensk, s katerim želijo dokazati, da se lepota skriva v različnih oblikah · · ·