Najboljše nudistične plaže na svetu
Utrip mesta · destinacija

Če prisegate na sončenje “au naturel”, potem morate obiskati te nudistične plaže, ki slovijo kot najboljše na svetu.

Predstavljamo najboljše nudistične plaže na svetu.

Spiaggia di Guvano, Corniglia, Italija

Ta majhna plaža se nahaja daleč stran od obljudene turistične riviere, a je vsekakor vredna obiska. Nagrajeni boste z nekoliko bolj samotno plažo, kjer se boste lahko sončili zgoraj in spodaj brez.

Rdeča plaža, Kreta, Grčija

Rdeča plaža je dobila ime po zarjeveli barvi peska, a to ni edino zabavno dejstvo o plaži: goli Francoz je v 90. letih prejšnjega stoletja kar pet let kampiral na tej plaži ter v apnenec vrezoval različne živalske in človeške obraze. S plaže so ga nato spodili domačini.

Rajska plaža, Mikonos, Grčija

Če želite na golo zabavo na plaži, potem prav gotovo ne boste zgrešili z Rajsko plažo na Mikonosu – eno od redkih plaž, ki je enako zabavna tako podnevi kot tudi ponoči. Je tudi ena od najbolj priljubljenih destinacij gejev, dobrodošli pa so vsi.

Plage de Tahiti, St. Tropez, Francija

Plaže St. Tropeza so znane po prvih zabavah ‘zgoraj brez’ in Plage de Tahiti ni nobena izjema. Priljubljena je tudi med zvezdniki.

Plaža Samurai, Port Stephens, Avstralija

Plaža leži zraven narodnega parka Tomaree ter plaže One Mile. V nasprotju z družinam prijazni One Mile, so na plaži Samurai oblačila neobvezna.

Plaža Bellevue, Klampenborg, Danska

Poleti je ta plaža priljubljena destinacija mladih, ki prihajajo iz bližnjih mest. Polovica plaže dovoljuje le sončenje ‘zgoraj brez’, medtem ko je druga polovica namenjena popolnim nagcem.

Plaža Haulover, Miami, Florida

Na peščeni plaži South Beach sicer tolerirajo ‘zgoraj brez’, a če želite popolni au naturel, se morate odpraviti do plaže Haulover. Tam boste našli Evropejce, Južnoameričane in domačine, saj je plaža prava mednarodna atrakcija.

PREBERITE ŠE: NAJBOLJŠE NUDISTIČNE PLAŽE NA HRVAŠKEM

Valalta, Rovinj, Hrvaška

Dobre 3 kilometre dolga plaža Valalta je del nagrajenega naturistične kampa, na voljo pa so bazen, bar in vodni tobogan.

Es Trenc, Majorka, Španija

V poletnih mesecih boste na belih peščenih plažah Es Trenca verjetno našli kar veliko obiskovalcev. Na srečo je osrednje območje plaže, torej ‘goli del’, navadno manj zaseden. Tako boste lahko uživali v neverjetni lepoti okolice in v relativni zasebnosti.

Praia do Pinho, Balneário Camboriú, Brazilija

Plaža se nahaja 80 kilometrov severno od Florianopolisa, najsrečnejšega mesta na svetu 2013. Plaža naj bi bila celo prva naturistična plaža v Braziliji.

Naravno kopališče v kampu Podzemelj (Kolpa) Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Podzemelj (Kolpa) 20160804_120948 Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Menina Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v Green Resortu Najboljše plaže za otroke na Hrvaškem 7+ sanjskih plaž za družine z otroki na Hrvaškem · · · · · ·