Najboljše spodnje perilo glede na vaš tip postave
Utrip mesta · moda

Nakupovanje spodnjega perila je nočna mora za marsikatero žensko ‒ modrček žulji, prsi bežijo ven, spodnjice tiščijo ali ste v njih videti kot babica. Če ste obupali in mislite, da nimate telesa za spodnje perilo, se poberite s tal, ker ga vsi imamo, le pravega moramo izbrati glede glede na tip naše postave. To je spodnje perilo za oblikovanje postave, ki je tudi najbolj primerno za tvoJo obliko telesa.

Če je spodnje perilo videti dobro na lutki, to še ne pomeni, da bo tudi na vašem telesu. Preden se odpravite po nakupih, preverite, kateri tip telesa imate ‒ le tako boste vedeli, katero spodnje perilo vam ustreza. Ko izberete pravi model spodnjega perila, bo ta poskrbel tudi za oblikovanje vaše postave.

Hruška

Če je vaše telo v obliki hruške, imate verjetno ožji pas in večjo zadnjico. V bodiju, ki zakriva vaše prsi, se boste počutile najbolj udobno in zapeljivo ‒ takšen model perila bo izpostavil vaše obline in zadnjico. Če želite odkriti več, izberite nepodložen modrček z demi košarico in tangice, ki jih nosite visoko nad boki.

Jabolko

Če kupujete perilo, v katerem želite videti zapeljivo, je najbolje, da izberete model modrčka, ki bo podaljšal vaš trup oziroma ga definiral. Modrček, ki je videti kot korzet, je najbolj primeren.

Obrnjen trikotnik

Široka ramena in ozek pas imajo ponavadi dekleta s športno postavo ‒ izberite katerekoli spodnje hlačke, ki bodo poudarile vaše obline. Zgoraj lahko nosite modrček balkonet.

Pravokotnik

Osebe, katerih telo je v obliki pravokotnika, imajo ramena, ki so v isti širini kot boki in pas. Če nimate velikih oblin, a jih želite imeti, jih lahko poudarite s spodnjim perilom, ki bo ustvarilo iluzijo, da imate večje prsi in pas v obliki peščene ure. Izberite modrček, ki je podložen ali push-up.

Peščena ura

Slovita peščena ura ‒ zdi se, da lahko ženske, ki imajo takšen tip telesa, nosijo kakršnokoli perilo, a ni res. Težko najdejo komplet, ki bo poudaril ozek pas in zakril prevelike prsi. Korzeti bi bili zelo primerni za takšen tip telesa, a če ne marate starinskega perila, lahko izberete spodnjice z visokim pasom in nepodložen modrček, ki ima obrobo.

To so Nikove superge, ki jih ne želite pustiti na zelenici. NIKE predstavil superge Golf Grass, na katerih raste trava shutterstock_751845763 Kako pozimi pravilno skrbeti za usnjene čevlje? Nike Adapt BB Nike Adapt BB: revolucionarne “pametne” superge, ki spreminjajo obliko Osupljive preobrazbe las, ki so ustvarile popolnoma novo osebo. Osupljive preobrazbe pričesk, pri katerih lahko rečeš le “Vau!” ·