shutterstock_1127678003
V zraku · odnosi

Obstajajo napake in smrtni grehi v partnerskih odnosih. Te tri napake so največkrat usodne in odgovorne za razpad veze! Jih počneš?!

Vse, dokler ste sposobni ljubiti brez idealiziranja vašega partnerja in razmerja, se boste sposobni boriti tudi z vsemi nesoglasji, do katerih morebiti med vama pride. Popolno razmerje ne obstaja, a pari, katerih razmerje je blizu popolnega, vedo, da to zahteva veliko žrtvovanja.

Čisto vsakemu se kdaj zgodi, da ima trenutke slabosti, ko naredi kakšno stvar, ki jo partner spregleda. Enostavno zato, ker vas ljubi in razume, da ena napaka ne predstavlja že konca sveta. A težava nastane, če nenehno ponavljate iste napake, ne da bi se sploh trudili, da jih popravite.

Nekatera dejanja so hud udarec za vajino razmerje, zato se ne bi smeli čuditi, če vam ljubljena oseba ne odpusti in vas izključi iz svojega življenja za večno.

3 napake, ki jih lahko naredite le enkrat:

Iščete čustveno podporo pri bivšem partnerju.

Ni nič slabega v tem, da ohranjate odnose z ljudmi, ki so bili nekočpomemben del vašega življenja, vendar težave nastanejo, ko bivši partnerji postanejo čustvena podpora, ob sebi pa že imate partnerja, ki bi moral biti vaša podpora. Očitno je med vama nekaj hudo narobe in pametno bi bilo, da se odprto pogovorita o zdravju vajinega razmerja, preden razpade.

Imate skrivnosti.

Povsem jasno je, da obstajajo stvari, ki jih boste obdržali le zase, vendar je nekako samoumevno, da si bosta s partnerjem zaupala pomembne stvari. Če prikrivate stvari, ki so pomembne, niste iskreni, verjetno pa veste, da je iskrenost predpogoj za uspešno razmerje.

Ne spoštujete partnerjevih mej.

Povsem razumljivo je, da bosta ujezila kdaj drug drugega s kakšnim nepremišljenim dejanjem. In to je na začetku zveze povsem normalno, ker se ne poznata tako dobro. Vendar, če nenehno počnete neumnosti, je očitno, da v vajinem odnosu manjka najpomembnejša stvarSPOŠTOVANJE!

shutterstock_1410960785 Teh svari se ne sprašuje v kolikor si “gentelman” valerie-elash-yqWowksFHm4-unsplash Ta nebesna znamenja imajo najmanj sreče v ljubezni?! cover-poljub Ta poljub bo izdal njegova prava čustva! To se ti bo še maščevalo: nikoli ne pošiljaj BIVŠEM(I) takšnih sporočil To se ti bo še maščevalo: nikoli ne pošiljaj BIVŠEMU ali BIVŠI takšnih sporočil ·