Zabavah v maskah na Ljubljanskem gradu z DJ-jem Mousse T

Pust je čas norčij – čas, ko se skrijemo za maske in vsaj za eno noč postanemo, kar želimo. Vstopite v mračno podzemlje Ljubljanskega gradu, brez meja, brez obsojanja in slabe vesti dan po zabavi – ter seveda z vrhunsko house glasbo!

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Skalna dvorana in Zgornji lapidarij, Ljubljanski grad

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

konzumacija: 10,00 €; preskoči vrsto: 20,00 €

Pustite domišljiji prosto pot, izživite svojo skrito strast in se prelevite v nočne zapeljivke in zapeljivce. Ker bo dogodek na pustno soboto, je tema zabave MAŠKERADA/MASQUERADE – dobrodošle maske vseh oblik in velikosti! Za glasbo bodo poskrbeli Mousse T, mojster združevanja disco in house glasbe s svetovno znanima uspešnicama Horny in Sex Bomb, dvojec iz Ljubljane Superset, Lucca Loggia in DJ Maj.

MOUSSE T

Že leta 1993 je ustanovil svojo prvo založbo Peppermint Jam Records, ki obstaja in uspešno deluje še danes ter se s tem imenom začel uveljavljati kot DJ. Leta 1998 se je zgodil pomemben singel Horny, ki se je katapultiral na vrhove vseh pomembnejših lestvic tistega časa, ime MOUSSE T pa se je zapisalo v zgodovino housa in ga uveljavilo kot samostojnega izvajalca in producenta elektronske glasbe.

Kljub vsem uspehom je še vedno zelo aktiven producent in izdajatelj, nastopa pa tudi na največjih festivalih in v najboljših klubih. Še vedno odmeva njegova lanska turneja Glitterbox, pomembnejše nove produkcije pa sedaj podpisuje z založbo Defected.

SUPERSET

Dvojec iz Ljubljane sta Janez Kocjan, mladi producent v nastajanju, ter deset let starejši Janez Igličar, znan tudi kot DJ Igla. Glasbo vrtita že od leta 2005 na mnogih odrih, po klubih ter na različnih prireditvah v Sloveniji in tujini. V začetku je bila njuna strast vrtenje techno glasbe z gramofonskih plošč, kasneje pa ju je pot odpeljala v bolj komercialne vode. Dvojec je med drugim vrtel tudi po klubih, kot so Lipa, Top Six, Cirkus, F-Club, Fun Factory, In box, Bachus, K4, Klub Ultra

Dodatne Informacije

Več informacij:
ljubljanskigrad.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!