fbpx

To so stvari, ki kažejo, da se je v tebi nakopičilo preveč negativne energije!

Preveri, ali v sebi skrivaš energijo, ki te utruja in povzroča slabo počutje!

Negativna, vampirska ali strupena energija nastane zaradi neštetih razlogov in povzroči, da se počutimo brezvoljno, slabo, in tudi pri močnih ljudeh vzbuja nemoč in negotovost.

Včasih je val negativne energije tako močan, da sami postanemo energijski vampirji. To še ne pomeni, da smo slabi ljudje, temveč da smo napačno razumljeni ljudje, ki globoko v sebi skrivamo žalost in strah. V večini primerov gre za travme iz preteklosti, ki so v naši duši pustile globoke sledi, čustva so potlačena, pomanjkanje zaupanja vase pa nas nenehno spodbuja, da skrivamo svojo bolečino in s tem (nevede) širimo slabo energijo.

Smo energijski vampirji tudi sami?
Smo energijski vampirji tudi sami?

Izkušnje “negativnih” oseb kažejo, da jim je ravno tovrstna energija blokirala njihove načrte. Negativa namreč povzroči, da se počutimo nemočne, pa se trudimo, da bi bili vsakemu všeč in da bi nas družba oboževala. A z našimi napadalnimi stališči ustvarjamo nasprotujoči učinek. Tako opravljanje poslovnih obveznosti postaja vse težje, ljubezensko življenje je na prelomnici, stres in negativnost pa slabo vplivata na fizično zdravje.

Prvi korak do ozdravitve je prekinitev odnosov z ljudmi, ki imajo v sebi strupena čustvovanja, torej z ljudmi, za katere verjamemo, da so to vampirsko energijo prenesli na nas. Pomembno je, da prepoznamo signale in teh 5 znakov pomeni, da se takšna energija skriva v nas.

1. Pogovor nas izčrpa, ne počutimo se dobro in zmedeni smo.
2. Uživamo in hrepenimo po komplimentih, kritike pa nas zelo prizadenejo.
3. Slabo se počutimo vsakič, ko smo preveč izvirni, samosvoji in ko izjavimo nekaj popolnoma drugačnega kot ostali.
4. Počutimo se prestrašene, muči nas tesnobnost.
5Pritožujemo se, vendar ne storimo ničesar, da bi situacijo spremenili.

Obstaja več načinov, da svoje energetsko polje očistimo in se skušamo znebiti vampirske energije.

1. Začnimo se zavedati svojih težav.
Namesto, da smo žrtev slabe energije, bodimo pripravljeni na spremembe in nove življenjske izkušnje. Čas je za absolutno preobrazbo.
2. Ignorirajmo energijske vampirje.
Pomembno je, da iz življenja izključimo negativne ljudi in v njem pustimo samo iskrene prijatelje, ki nas bodo na poti osebne preobrazbe podpirali.
3. Ustvarimo svoj osebni prostor.
Zagotovimo si prostor, v katerem lahko glasno razmišljamo, se posvetimo svojim težavam in očistimo elemente negativne energije. Čeprav so prijatelji popolna osnova, včasih le naša duša pozna najboljšo pot.
4. Energijsko se razstrupimo.
Če menimo, da nas je zajela negativna energija, je pomembno, da si privoščimo več užitka. Privoščimo si dišečo kopel, uživajmo, ko se sproščamo, očistimo dom, jejmo več zelenjave, privoščimo si sprehod po sončku, naučimo se, kako se imeti radi. Postali bomo srečnejši, naš dom bo organiziran, mirneje bomo spali, pozitivna energija pa bo napolnila našo dušo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.