breaking-dawn1-pics07
V zraku · odnosi

Ljubezni včasih ne moreš vrniti v isti meri in prav je, da se ne siliš, vendar ne dajaj lažnih upov!

Morda sta se spoznala na zabavi ali prek prijatelja, preživela noč ali dve skupaj, vendar pa nihče od vaju ne pričakuje in ne želi resne zveze. Vendar ima Kupid pogosto drugačne namene! Kaj storiti, ko oseba želi več, kot lahko ponudiš?

… ko vajin odnos postaja resen, ampak tega ne želiš:

Partner želi s tabo preživeti vedno več časa. To je zagotovo znak, da postaja vajina zveza postaja resnejša, saj si želi vaše bližine in pozornosti. Če te misel na to utesnjuje in ti to ne ustreza, je očitno, da nekaj ni v redu, zato bodi z njimo odkrita.

Izogibaš se mu. Če partner sili vate do te mere, da se mu že izogibaš, to verjetno pomeni, da želi imeti resnejšo zvezo, tebi pa to ne ustreza. To je znak, da jasno poveš, da prestopa tvoje meje in da želiš več lastnega prostora.

Velikokrat začne govoriti o prihodnosti. Eden najbolj očitnih razlogov, da je nekdo resen glede zveze, je, da začne govoriti o prihodnosti. Bodi poštena in mu povej, da v tvoji prihodnosti njega nikoli ne bo ali ga pač v tem trenutku ni. In naj ustavi konje.

Čutiš, da je partnerju več do tebe. Če čutiš, da je tvojemu partnerju več do tebe kot tebi do njega in se zaradi tega počutiš krivo, je možno, da imaš prav!

Predstavil te je svojim prijateljem in družini. Ko te partner predstavi svojemu ožjemu krogu ljudi, veš, da gre verjetno zares. Če ti do njega ne čutiš enako, je najbolje, da mu to na nežen način tudi razložiš.


Za vse ljubosumne ženske: zaradi tega te ne sme skrbeti, če tvoj partner rad pogleduje naokoli Spogledljivi moški niso problematični michael-easterling-772087-unsplash Kako brezpogojno ljubiti v kateremkoli odnosu? Preden najdejo tisto "pravo": 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo Preden najdejo tisto “pravo”: 7 tipov žensk, s katerimi moški hodijo shutterstock_436510201 Znanost odkriva štiri načine, kako najti prijatelje, ko ste starejši · · ·